Hic birsey yapmadim ne diyet ne spor.sanirim metabolizmam hizli.ewdede cok hareketliyim oglumun pesinden bi oraya bi buraya derken aksam oluyor ölu gibi yataga giriyorum. Ama hicbirseyde seker kullanmam.bilemiyorum bunun etkisi varmi. Emzirmedimde hadi emzirdigim icin gitti desem bende anlamadimönerim yok 28 kilo vermenize tebriklerimi sunuyorum sadece nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim benimde 18-22 arası bir kilo fazlalığım var da..
Sopa hareketleri ?? Nasil biraz daha acarmisiniz denemek isterimsopa hareketleri simitler için birebirdir.:)
Boyum 168 ve kimse kiloma inanmiyor oyle hayal ettiginiz gibi iri yari koca gobekli kalin belli bi kadinda degilim.dogum yaptigima bile inanmiyorlar.101 kiloya nasil geldim bilmiyorum.cok yedim demekki :) merak ettim siz dogum yaptinizmi kac kilo aldiniz acabaKardes kusura bakma ama 101 kilo cok degil mi? Hamileyken ne yaptiniz da bu kadar kilo alindi?
Hem suan 70 kilo falansiniz galiba? Bu da cok değil mi?
Ben 47 kiloyla hamile kaldim,62 kiloyla dogum yaptim. Kizim suan 14 aylik. 49 kiloyum. Ama boyum 1.58,kisayim yani.Boyum 168 ve kimse kiloma inanmiyor oyle hayal ettiginiz gibi iri yari koca gobekli kalin belli bi kadinda degilim.dogum yaptigima bile inanmiyorlar.101 kiloya nasil geldim bilmiyorum.cok yedim demekki :) merak ettim siz dogum yaptinizmi kac kilo aldiniz acaba