Can simitlerinden nasil kurtulurum

ayln35

Kalbimin tek sahibi...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
293
77
Kizlar merhaba.dogum yapali 17 ay oldu.gebeligim boyunca 31 kilo aldim ve 101 kiloyla dogum yaptim.suan fizigim gayet iyi ( can simitlerim haric) eski kiloma 3 kilom kaldi.ama maalesef ewlenmeden onceden beri can simitlerim var.cok degil ama beni rahatsiz ediyor.guzelim elbiselerimi giyemiyorum.oyle abarti biseyim yok dedigim gibi ama yinede rahatsiz edici.kardesim yasam kocu.bana bikac hareket gosterdi ama cok zor.bide oglumla yapamiyorum havada cok sicak icimdende gelmiyor acikcasi.bana onerebileceginiz hareketler varmi merak ediyorum.basit ama etkili biseyler onerebilirmisiniz.tesekkurler

önerim yok 28 kilo vermenize tebriklerimi sunuyorum sadece nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim benimde 18-22 arası bir kilo fazlalığım var da..

önerim yok 28 kilo vermenize tebriklerimi sunuyorum sadece nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyim benimde 18-22 arası bir kilo fazlalığım var da..
Hic birsey yapmadim ne diyet ne spor.sanirim metabolizmam hizli.ewdede cok hareketliyim oglumun pesinden bi oraya bi buraya derken aksam oluyor ölu gibi yataga giriyorum. Ama hicbirseyde seker kullanmam.bilemiyorum bunun etkisi varmi. Emzirmedimde hadi emzirdigim icin gitti desem bende anlamadim

Kardes kusura bakma ama 101 kilo cok degil mi? Hamileyken ne yaptiniz da bu kadar kilo alindi?
Hem suan 70 kilo falansiniz galiba? Bu da cok değil mi?

Kardes kusura bakma ama 101 kilo cok degil mi? Hamileyken ne yaptiniz da bu kadar kilo alindi?
Hem suan 70 kilo falansiniz galiba? Bu da cok değil mi?
Boyum 168 ve kimse kiloma inanmiyor oyle hayal ettiginiz gibi iri yari koca gobekli kalin belli bi kadinda degilim.dogum yaptigima bile inanmiyorlar.101 kiloya nasil geldim bilmiyorum.cok yedim demekki :) merak ettim siz dogum yaptinizmi kac kilo aldiniz acaba

bende 98 kiloyla doğuma girdim 5 kilom kaldı fazla oğlum 7 aylık..
ama dediğin gibi bendede var o simitlerden...
kızkardeşim telefonuna indirmiş google play storeden o hareketleri yapılabilir gibi göründü bana..
sende bi bak istersen..

Daha fazla kilo vermelisiniz o simitler ancak öyle gider.Yag yakıcı içecekler hazırlamalı,o bölgeyi çalıştıracak hareketler yapmalısınız.

Ben 47 kiloyla hamile kaldim,62 kiloyla dogum yaptim. Kizim suan 14 aylik. 49 kiloyum. Ama boyum 1.58,kisayim yani.
Ben bol meyve, sebze, balik, yumurta, sut falan tukettim. Hamur islerinden hep uzak durum.
Gostermiyosaniz sorun yok elbette. Hem insan kendini nasil gormek istiyorsa oyle yasamali bence.

nette de anlatılıyor ayrıntılı ama anlatmaya çalışayım.
vilada sopası gibi bir sopayı iki elinizle tutup başınızın üstüne kaldıryorsunuz.
kollar tam açık ve sopanın uçlarına doğru tutuluyor.
yanlardan sağa sola eğilip doğrularak yapılıyor.

bir de sopayı enseye koyup,kollar üzerine atılıp beli sağa sola çeviriyorsunuz.

inşaALLAH anlatabilmişimdir.
yapabildiğiniz kadar yapın.

8 dk'lık göbek videosu var.
o da çok etkili.
great body tony horton 8 minutes diye youtubda var.
sahilde 2 bayan ,bir erkek yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…