:( Can sıkıntısı,moral bozukluğu.. Falıma bakar mısınız?

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
Kızlar merhaba... Şu günlerde canım çok sıkkın. Nefes alamıyorum diyebilirim. Daha önce kahve falımı göndermiştim. Nurana,Mrs.who,0096 aklıma gelemeyen kişiler yorumladı. Bir bakıma doğru çıktı ve moralim biraz düzelmişti diyebilirim :)

Şimdi yine ortalık karışık,ne olacak bilmiyorum. @Mrs.who,@nurana,@0096 nerdesiniz,diğer kk üyeleri sizde bakabilirmisiniz çok teşekkürler bakıpta ismi aklıma gelmeyen,ve bakacak olan arkadaşlarıma

Adaklar adadım,neler yaptım olmuyor işler yoluna girmiyor. Nolur bi göz atın...

Kötü bi şey varsa da artık duymaya razıyım...

Son düzenleme:
Fala inanma canim ama falsizda kalma demisler :)) hemen atiyim azcik :))

kotu birsey yok barisma var ama zamani var suan hayatinin odak noktasi yapmissin bu olayi ama dusunmen gereken baska sıkıntilarinda var gormezden geliyosun esmer kilolu bir bayan hanenizin ortasinda duruyo karardikca kararmis aileden midir bilmem ama oda sıkıntiya girmis durumda kisa bir yolculuk var bu yolculukta mutlu olacaksin hafifleyip doneceksin :))

Oglumdan firsat bulunca bende ekliycem annenin yorumunu bekliyorum :))

Çok teşekkür ederim. Evet şu anda sevgilim hayatımın odak noktası. Ayrıldık,ayrılıcaz derken. Kırgında olsak konuşuyoruz. Umarım hayırlısı olur. Size de zahmet verdim.. Bu arada soramadım profil resminizdeki ufaklık sizin mi? :)

Oglumdan firsat bulunca bende ekliycem annenin yorumunu bekliyorum :))

Ben yazarken görmedim bu mesajı. Maaşallah Allah analı babalı büyütsün. Baktırırım valla :) Bana bakmıyor ben kızıma ne söylim diyo :)
Haklı da bi bakıma karıştırdığım haltları da görmesin :) Ben üzülünce o da üzülüyor biliyorum çünkü ...

Yorumu cok merak ediyorum :))

Eklentiler

• $11-08-12-17-24(001).jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 115
  • $11-08-12-17-24.jpg
    13,3 KB · Görüntüleme: 99
  • $11-08-12-17-25(001).jpg
    15,6 KB · Görüntüleme: 94
  • $11-08-12-17-25.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 102
  • $11-08-12-17-26(001).jpg
    15 KB · Görüntüleme: 114
  • $11-08-12-17-26.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 122
Yorumu cok merak ediyorum :))

Canım anneme baktırdım falına. Öncelikle nazar değmesin dedi. Eşin ve sen çok mutlusunuz. (Darısı başıma :) ) Eşinin uzun süredir aklında,bi sıkıntı mı desem,bi düşünce mi desem sürekli var. Ama bu sıkıntısı gidiyor yavaş yavaş,ve çok seviniyorsunuz.

İsminde C ve H harfi olan biri,eşinde olabilir,sende olabilirsin. Bi dileğe ulaşmak için çok çabalamış. Sonucuna varıyor az kalmış. Hani çok yıpratmış kendini,belki beklediği sonuç olmayabilir ama,bi sonucu var.

Bi bebek var birde,siz mi düşünüyorsunuz bilmiyorum :)
Bir de evinize gelip giden biri var. Sen haz etmemeye başlamışsın bu insandan. Haz etmemeye devam et. Çünkü gözü iyi değil :)

Bu arada soramadım benim falımda barışma var mı? Moralim bozuk şu aralar,sevgilimle konuşuyoruz,ama ben istediğim için. Kendisi ayrılma taraftarı. Konu çok karışık. 4 yıl kolay değil.. :) Nasıl gözüküyor,kötü bir şey varsa da söyle lütfen :)

Sevgilerimle ablacım demeliyim sanırım bebeğiniz olduğuna göre ben daha 20 yaşındayım :)

Cocuk dusunmuyorum ama korkuyorum olur diye oglum daha 52 gunluk :))
mutluyuz ama cevre etkeni bozuyo malesef herhangi bi etki var mi onu merak ediyorum sorarmisin

sizin olayinizda bir kopus var ama tamamen degil eninde sonunda barisacaksiniz hala kalpleriniz bir

Yokmuş canım el ele gördüm onları dedi.

sen çok üzülmüşsün sıkıntılı dönemler geçirmişsin ve dua etmen lazım burda öyle bir sey gördüm alim gibi büyük mevlana gibi yani ezanlardan etkileniyormusun sabahları falan? dua etsen namaz kılsan biraz sıkıntın gidecek ve rahata ericeksin sıkıntılı dönemler geçicek :))

Çok sağol canım ağzına sağlık. İnşallah çok dua ediyorum sıkıntım geçsin artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…