Can sıkıcı bir konu

iremdilans

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2024
14
3
21
Merhaba kızlar çok canım sıkılıyor daha önce açtığım konuyu hatırlayan var mı bilmiyorum ama kiracıyla olan davanin ilk duruşması oldu bir şey çıkmayacaği belliydi zaten 4 ay sonraya ikinci duruşma tarihi verildi. Biz bu süreçte oturduğumuz ev sahibiyle zam döneminde anlaşamadık kirayı 25 bin tl yapmak istedi ev tek oda her yagmur yağdığında su alıyor sıcak suyu dogal gazı yok aidatla birlikte aylik 30 bin tlye geldigi için kış günü evi taşımak zorunda kaldık. Kiracı da bizim hâlâ mahkeme süreci devam ederken ondan para istediğimizi iddia etmiş kanıtı olmadigi için de babası ve iki arkadaşıni yalancı şahitlik yapması için yazdırmış evi boş tutuyor demiştim şu an evi haftada iki gün arkadaşlarıni getirip içki içmek mangal yapmak ve cinsellik yaşamak amacıyla kullanıyor her hafta başka bir kadın getiriyor eve yani benim artık stresten elim ayagım titriyor ev dubleks konumu guzel ödedigi kira 6 bin bok gibi yerde giris kat daireye 20 bin tl para ödüyoruz aynı süreçlerden geçenler varsa lütfen söyleyin bu davalar maksimum en fazla ne kadar sürüyor dayanamıyorum artık bu haksızlığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…