Can sıkan tüylenmem ve saç dökülmem

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
982
1.738
63
Merhaba arkadaşlar.Yaşım 21 üniversite öğrencisiyim . Tüylenme ve saç dökülme sorunum var.Ama hormonlarım normal çıkıyor ama gerçekten bir erkek kadar tüylüyüm abartmıyorum bunu bacak gibi yerleri geçtim boyun ense sırt göğüs .Doktor dedi ki yumurta tembelliğin var . Saç dökülmem çok kafamda saç kalmadı yıllardır desem yalan olmaz .Doktorum pek önemsemiyor beni .Diane 35 verdi yolladı içiyorum ama yararı yok .Napacağım bilmiyorum .Siz bana doktor önerisi yapar mısınız?türkiyenin neresinde olursa olsun giderim yeter ki bana iyi bir tedavi uygulansın çok mutsuzum .Cinsiyet değiştirenler bile benden iyi durumda

İç hastalıklarına gttin mi

Aslında bu ikisi polikistik over sendromu belirtisi. Herhangi başka bir doktora gidin.

Dahiliye gorun bı karacigerine falan da baktır . Fazla kilo alıp verdiysen o da yapabiliyor
Aslında bu ikisi polikistik over sendromu belirtisi. Herhangi başka bir doktora gidin.
Ben ne olduğunu bilmiyorum gerçekten bana net bir şey söylemiyor hafif yumurta tembelliğin var dedi bu polikistik over sendromu mu oluyor .Onun dışında hormonlarım normal regl düzenim normaldi hep .Sadece bir hormonum kötü dheas-o4 o çok düşük çıktı bir iki ay sonra tekrar tahlil yaptırmamı söyledi .Sizin bir fikriniz var mı bu hormon neden düşük çıkar normal değeri en düşük 148 olması lazımken benim 48

Polikistik over sendromuyla yumurta tembelliği aynı şey değil. Ama ben sağlıkçı değilim hormon değerleri hakkında bir bilgim yok. Tavsiyem üniversite hastanelerine gidin, daha iyi araştırılıyor.

Teşekkür ederim galiba öyle yapacağım .Peki üniversite hastanelerinden randevu almak kolay mı normal devlet hastaneleri bile çok uğraştırıyor

Teşekkür ederim galiba öyle yapacağım .Peki üniversite hastanelerinden randevu almak kolay mı normal devlet hastaneleri bile çok uğraştırıyor
Ben yaşadığım şehirde alırken çok zorlanmıyorum. Bölüme göre değişiyor. Kadın doğuma maksimum bir hafta sonraya randevu bulabiliyorum. Özel muayenelere randevu bulmak daha kolay oluyor bazı cerrahi bölümler hariç. Devlet hastanesinden randevu almaktan daha zor olmuyor.