• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım yanıyo:( yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi lalel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

lalel

Ziyaretçi
merhaba..yeni evliyim bi yyılı biraz geçio ve
benim bi sorunum var:(
benim :utangac:ilişki sırasında canım yanıyo:utangac::(eşim anlayışlı biri o yakmıyo fakat içime girdği zaman normalde zevk almam lazım değilmi..ama benim hep canım acıyo:(bu normal mi?şimdiye kadar ilişkiden hiç zevk almadım..oysa ön sevişme sırasında oldukça hoşuma gidiyor fakat gelgelelim içime girnce benm canım çok yanıyor:(
bu da kendimi eksik hissettiriyor bana..bunu nasıl aşabilirim yardım edin lütfen:(
e sonrasında doğal olarak pasif bi kadın oluyorum.mesela üste çıkmamı istese:utangac: çıkmıyorum ki bugüne kadar hiç çıkmadım zaten..bide utanıyorum tabi..acaba çok mu aptal görünürüm :utangac:falan diyoırum böle ne biliim:(
sonrada ilişkiden soğuyorum:(

canım merak etme aptal falan görünmediğinden eminim öncelikle bende seninle aynı durumdayım bende evleneli yaklaşık bir yıl oldu aynı sorun bende de var bende aşamadım henüz ilk başlarda daha da kötüydü zamanla azalıyor öncelikle gevşemen gerekiyor rahat olmalısın zamanla düzelecektir kendini rahat bırak ve kafana takma.

kendinizi kasmazsanız hiç ßir problem kalmaz arkadaşlar yerimseniben

ben diiyorum sen üstte dur diyorum ozaman diyo ilişkinin ne anlamı var falan diyo paylaşmıyorsun benle diyo sürekli üste çık üste çık diyte söylüyor zaten bide şu var belki zevk alabilsem olur ama alamıyorum ki manasız geliyor bana üste çıkmak..onun içinde aptal görünüüm gibi geliyo:(

kendını kasmandan oluyor bunlar .
rahat olmalısın .

canım ned emek aptal gorunmek boyle seyler duşunme benım bu konuda hiç sıkıntım olmadı 1.5yıllık evlıyım ben de ama kesınlıkle kendını rahat bırakmalısın ilişkiyı sen ıstemelısın bu çok onemlı

bence sen bir erkeksin
yazdığın şeylerden belli
hadi hadi kandırma bizi
yok üste çık diyormuşta bilmem ne töbe töbeeeeeeee

bnce yazan erkek değil, kadının sorunu var ve bizden yardım istiyo.. herkes her şeyi rahatça sorabiliyo burada. anlamadığım şey bu arkadaşın erkek olduğunu nereden anladın, bi çok arkadaş var bu kadın gibi burada istedikleri her şeyi rahatça yazabiliyolar ya da sorabiliyorlar, onlar da mı erkek?? ii o zaman hepimiz her arkadaşa böle tepki verirsek kk olsun ek ..

ya neden kandıriim bende onu anlamıyorum...

basbaya kadınım yani..hatta hala kendimi kız gibi görüyorum..kimse inanmıyo evli olduğuma..erkeksin dien inanmıosa özelden msn yazsın ekliim görsün erkek mi kadın mı..
bu arada bişi daha sabahtan beri diğer yorumlarıda okuyorum çok kadın yazmış orgazm problemlerini bi ben mi erkek gibi geldim..
dürüst ve içten olmakta mı suç oldu..nyse ya bu arada tşk ederim ozzi savunduğun için:(
ve diğer yorumlayanlar..ama çok kırıldım bu forumda herkes nelerini paylaşıyo ne özellerini ki bende üyeyim ta ne zamandır ama giremiyorum özel sebeplerden..derdimi açıncamı kötü oldum..dalga geçiosun resmen yok şölede yok bölede ne demek.
ben zaten kimseye açamıyorum derdimi buraya geldim bi çözüm bulurum belki die burdada dalga geçiliyorum..:(

canım ben bekarım ama anladığım kadarıyla ve siteden öğrendiklerime göre
eğer gerçekten acı varsa bir doktora görün..utancak birşey yok bunda
herkesin başına gelir..

dr a gittim bi kere geçer dedi.
fazla ilgilenmedi çünkü doğuma gidecekti doğru düzgn bakmadı bile:((e bizimde şu an maddiyat öle süper diil çok kötü bi durumdayız:(o yüzden her an dr.ada gidimoim:(şuan alabileceğim en uygun yardım buradan gibi gözüküyo.dr. bitek sen ufak tefeksin belki bi uyumsuzluk olabilir falan dedi..ama ben her seferinde böle mi olcak:(geçmioda:(nerdeyse bibuçk yıl olck:(hala böle:(

canının yanmaması için o bölgede belirli bir ıslaklık oluşması gerekiyor. bu da ön hazırlıkla ve kendini rahat bırakmanla ilgili. çünkü sen kendini kastıkça oluşması gereken ıslaklık yeterince oluşmuyor. biraz rahat olmaya çalış. bir de ıslaklığın oluşmadığını fark edersen o bölgeyi kayganlaştıracak bir krem sürebilirsin. en zından zorlamamış olursunuz.
muhtemelen acı çekeceğini düşünmek de zevk almanı engelliyor. canın yanarken nasıl zevk alacaksın ki zaten. bu daha çok beyinle ilgili. beyin olarak önce kendini hazırlaman gerek.

ya neden kandıriim bende onu anlamıyorum...

basbaya kadınım yani..hatta hala kendimi kız gibi görüyorum..kimse inanmıyo evli olduğuma..erkeksin dien inanmıosa özelden msn yazsın ekliim görsün erkek mi kadın mı..
bu arada bişi daha sabahtan beri diğer yorumlarıda okuyorum çok kadın yazmış orgazm problemlerini bi ben mi erkek gibi geldim..
dürüst ve içten olmakta mı suç oldu..nyse ya bu arada tşk ederim ozzi savunduğun için:(
ve diğer yorumlayanlar..ama çok kırıldım bu forumda herkes nelerini paylaşıyo ne özellerini ki bende üyeyim ta ne zamandır ama giremiyorum özel sebeplerden..derdimi açıncamı kötü oldum..dalga geçiosun resmen yok şölede yok bölede ne demek.
ben zaten kimseye açamıyorum derdimi buraya geldim bi çözüm bulurum belki die burdada dalga geçiliyorum..:(

tatlım olurr böle şeyler sıkma canını sen kadın olduğunu zaten 2007 de ki üyeliğinden kanıtlıosun ilk önce.. :enbuyukkk:

Son düzenleme:
vajinal iltihap durumun varmı ??? hiç buna baktırdınmı canım????

sadece psikolojik diye düşünmeyelim,vajinal iltihapta ilişkide acı ve ağrıya neden olur biliyoruz değil mi?
ben yaşadım biliyorum
önce buna baktır derim..akıntın falan varmı mesela?

yok eğer iltihap durumun yok ise,o zaman psikolojik diyebiliriz..

vajinal iltihap durumun varmı ??? hiç buna baktırdınmı canım????

sadece psikolojik diye düşünmeyelim,vajinal iltihapta ilişkide acı ve ağrıya neden olur biliyoruz değil mi?
ben yaşadım biliyorum
önce buna baktır derim..akıntın falan varmı mesela?

yok eğer iltihap durumun yok ise,o zaman psikolojik diyebiliriz..

akıntım oluyo ama öle pis deil aslında kokmuyo yani..
ilişki sırasında ıslanma problemide olmuyo gayet normal ama sorun ilişkide oluyo:(
şu sınavlar bitsin bi dr gitcm inşallah:(

akıntım oluyo ama öle pis deil aslında kokmuyo yani..
ilişki sırasında ıslanma problemide olmuyo gayet normal ama sorun ilişkide oluyo:(
şu sınavlar bitsin bi dr gitcm inşallah:(

kokulu olması şart değil canım...benimkide beyazdı..kokusuzdu ama smear testinde yoğun enfeksiyon çıktı..sonra tedavi edildi..ağrı acı o tedaviden sonra geçti..

aptal gibi görünmezsiniz merak etmeyin..
kontrolü bırakın... kasmayın kendinizi...
sevdiğiniz adam görsün işte onun için nasıl delirdiğinizi...
bundan daha güzel ne olabilir..

ben 3,5 senelik evliyim benim hala canım yanıyıor hatta dr gittim vajina girişim dar oldugundan acıyormuş 3 düşük yaptım biraz açılması lazaımdı ama yok son drum gliserin kullanın dedi kayganlaştırıcı spermi öldürüyor dogal şeyler kullanın dedi gliserin işe yaradı

1-kas gevsetici alabilirsin
2-biraz çakır keyif olunca orası ıslanıyor.
ilk evlendiğimde bende cıdı bikaç ay çok acıdı...aldım nane likörü..biraz cinsel içerikli romantik film.utangaçlığını unutuyosun..biz böyle yetiştirildik ayıp-günah.yabancılarda böyle bişiy yok..

Back
X