!!!CAN KOPAL BURUN ESTETİK FIYATI!!!!!!!

canım ben adanalıyım telde konustum fiyatı veriyorlar sorduğun her soruya cevap veriyorlar muayne ucretsiz ameliyat 4 bin sanırım yıne bi ara öğren ama yağtığı burunları gördüm cok begendim

:) can beye simdi mail attim ücretsiz olmasi cok iyi ya .çünkü estetik yaptirmaya kesin karar verdim ama doktora veremedim ama doktor doktor gezincede surekli muayene parasi veriyosun offf ... valla estetik amilyat bu sürecten daha kolaydir illahlah ettim

Tekrar mrb ya doktorun sitesinde tel no yok ileiletişim formu var sadece doldurdum onu ama siz aradiginizi soylemistiniz num kac acaba yani sitede iletisim bil sadece form var

Tekrar mrb ya doktorun sitesinde tel no yok ileiletişim formu var sadece doldurdum onu ama siz aradiginizi soylemistiniz num kac acaba yani sitede iletisim bil sadece form var
Cemal Bülbül Sok. No:24
Kat:4 Daire:12 Bostanlı
Karşıyaka - İzmir
Telefon: 0 232 33617 29
Mobil: 0 532 74465 33
ben burayı aradım canım farklı bi şehirden olduğumu söyleyince her soruma cevap verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…