Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tehdit ediliyor falan olmanız lazımMerhaba öğretmenler için can güvenliği mazeret ataması hakkında deneyimi ya da bilgisi olan var mı
En son boşanma aşamasındaki eşinizden dolayı farklı bir şehre tayin istememiş miydiniz?Merhaba öğretmenler için can güvenliği mazeret ataması hakkında deneyimi ya da bilgisi olan var mı
Uzaklaştırma aldım 6 ay farklı şehirlerdeyiz fakat burası aileme çok uzak bebeğime tek başına bakamam okula başlayınca onlarda rezil oldular ve karşı taraf hala tehdit ediyor kimin için ordasin evi terk ettin çocuğu senden alcam vs vsEn son boşanma aşamasındaki eşinizden dolayı farklı bir şehre tayin istememiş miydiniz?
Can güvenliğinizi kim tehdit ediyor?Polise başvurdunuz mu?Emniyet tutanakları var mı?Bu detayları yazmanız lazım.Sağlıklı tavsiyeler verebilmemiz için.
Uzaklaştırma aldıysan bunu emniyette sorsaydın yaUzaklaştırma aldım 6 ay farklı şehirlerdeyiz fakat burası aileme çok uzak bebeğime tek başına bakamam okula başlayınca onlarda rezil oldular ve karşı taraf hala tehdit ediyor kimin için ordasin evi terk ettin çocuğu senden alcam vs vs
Çocuğu alamaz çok küçükmüş anca havlar havlar susar.Uzaklaştırma aldım 6 ay farklı şehirlerdeyiz fakat burası aileme çok uzak bebeğime tek başına bakamam okula başlayınca onlarda rezil oldular ve karşı taraf hala tehdit ediyor kimin için ordasin evi terk ettin çocuğu senden alcam vs vs
Ben gördüm can güvenliği tayini ile gelenleri.Uzaklaştırma aldım 6 ay farklı şehirlerdeyiz fakat burası aileme çok uzak bebeğime tek başına bakamam okula başlayınca onlarda rezil oldular ve karşı taraf hala tehdit ediyor kimin için ordasin evi terk ettin çocuğu senden alcam vs vs
Daha güvende olacağım...Ben gördüm can güvenliği tayini ile gelenleri.
Ama siz istiyorsunuz ailemin olduğu şehre olsun öyle mi?
O zaman size zarar veremeyecek mi?
Allah korusun öyle bir şey olmasın tabii de.
TmmUzaklaştırma aldıysan bunu emniyette sorsaydın ya
Emniyet nerden bilsin öğretmen atamasiniUzaklaştırma aldıysan bunu emniyette sorsaydın ya
Başka başvurular olduysa fikirleri vardır, olmadıysa da bilmiyoruz derler en fazla. Burdakiler olarak sadece kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyoruz. Bizzat yaşayan çıkar mı göreceğizEmniyet nerden bilsin öğretmen atamasini
Bi arkadaşım eşiyle yaşadığı sorunlar sebebiyle istemişti ama çok fazla karakolluk olmuşlardı,uzaklaştırma darp hepsi vardı.. sadece uzaklaştırma ile olur mu bilemicem, eğer tehdit mesajları varsa onları mutlaka saklayınMerhaba öğretmenler için can güvenliği mazeret ataması hakkında deneyimi ya da bilgisi olan var mı
Başvurular emniyete yapılmaz,onlar bunu asla bilmez emin olunBaşka başvurular olduysa fikirleri vardır, olmadıysa da bilmiyoruz derler en fazla. Burdakiler olarak sadece kulaktan dolma bilgilerle yorum yapıyoruz. Bizzat yaşayan çıkar mı göreceğiz
2 uzaklaştırma 2 darp raporu var boşanma davasıda açtım avukata sordum bilmiyormuş teşekkürler cevabınız içinBi arkadaşım eşiyle yaşadığı sorunlar sebebiyle istemişti ama çok fazla karakolluk olmuşlardı,uzaklaştırma darp hepsi vardı.. sadece uzaklaştırma ile olur mu bilemicem, eğer tehdit mesajları varsa onları mutlaka saklayın
Kesinlikle öyledir ama zarar vermeye gelen birini aile de kurtaramaz.Daha güvende olacağım...
Bazıları yorum yapmak için yapıyor bilgisi deneyimi olan var mı diye sormuşum üstelik zaten gergin bir konu bir de böyle saçma cevaplar insanın canını sıkıyor ama herkesin hikayesi devam ediyor boş yapmaya vakitleri olmaz belki...Emniyet nerden bilsin öğretmen atamasini
2 uzaklaştırma 2 darp raporu var boşanma davasıda açtım avukata sordum bilmiyormuş teşekkürler cevabınız için
Avukat bile olsa farklı meslek grupları baska meslek grubunun atama şartlarını bilmiyor, burda mutlaka bilen biri çıkar,yardımcı olur size inşallah. Ben de yarın arkadaşımdan ayrıntıları öğrenebilirsem yazarım size, hakkınızda hayırlısı olsunBazıları yorum yapmak için yapıyor bilgisi deneyimi olan var mı diye sormuşum üstelik zaten gergin bir konu bir de böyle saçma cevaplar insanın canını sıkıyor ama herkesin hikayesi devam ediyor boş yapmaya vakitleri olmaz belki...
Çok teşekkür ederim sizinde Allah her işinizi kolaylaştirsin inşallahAvukat bile olsa farklı meslek grupları baska meslek grubunun atama şartlarını bilmiyor, burda mutlaka bilen biri çıkar,yardımcı olur size inşallah. Ben de yarın arkadaşımdan ayrıntıları öğrenebilirsem yazarım size, hakkınızda hayırlısı olsun