Neredeyse ilk çıktığı günden beri dinlediğim, kaliteli müzik yapan sanat çocuğu. şimdilerde eurovision sebebiyle adı sık duyulmakta hayran sayısı artmaktadır. hayranlarının artmasını kıskanmamın saçma açıklaması şudur ki "ben onun hayatını, tüm sarkı sözlerini ezbere biliyorum. siz adını bilmezken ben tanıyordum onu. şimdi çekilin aradan o benim!"
bende baştan beri bildiğim dinlediğim sevdiğim sanatçıyı bizi temsil edeceğini öğrenince çok sevimdim başarılı olacağına eminim zaten inşallah şansı yaver gider ve hakettiği başarıya ulaşır,
adını yeni duyan insanların müziğini dinlemeden yargıladığı kişi
efendim gerçek müzisyendir ve o yarışmaya bir beden fazladır trt ne güzel ve doğru seçim yapmıştır
seneye de cem adrian olsa yada hayko cepkin muhteşem olur
hem itici hemde sesini hiç beğenmedim dansı ayrı bir rezalet olan birçoğumuzun adını eurovision'la duyduğumuz biri. ilkokul şarkılarına benzeyen bir şarkıyla kendini ve bizi rezil edecek sadece
''love me back'' parçasında ''nanana'' kısmındaki hareketlerine çok güldüğüm sempatik şarkıcı.
eurovision parçasıyla alacağı sonucu tahmin etmek güç. birinci de olabilir sonuncu da.