Can Bonomo

OozgeE

10.05.2009
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
502
42
318
Neredeyse ilk çıktığı günden beri dinlediğim, kaliteli müzik yapan sanat çocuğu. şimdilerde eurovision sebebiyle adı sık duyulmakta hayran sayısı artmaktadır. hayranlarının artmasını kıskanmamın saçma açıklaması şudur ki "ben onun hayatını, tüm sarkı sözlerini ezbere biliyorum. siz adını bilmezken ben tanıyordum onu. şimdi çekilin aradan o benim!":16:
:1:

tipini hiç beğenmediğim ve çok itici bulduğum bir şarkıcı. kişiliği ve sanatı hakkında bir fikrim yok.

Bakalım eurovision'da göreceğiz. İyi şanslar.

onceden sadece adını duydugum sarkılarını dinlemedigim birisiydi ama sesi gayet iyiymis ve sempatik sirin biri

bende baştan beri bildiğim dinlediğim sevdiğim sanatçıyı bizi temsil edeceğini öğrenince çok sevimdim başarılı olacağına eminim zaten inşallah şansı yaver gider ve hakettiği başarıya ulaşır,

adını yeni duyan insanların müziğini dinlemeden yargıladığı kişi
efendim gerçek müzisyendir ve o yarışmaya bir beden fazladır
:52:trt ne güzel ve doğru seçim yapmıştır
seneye de cem adrian olsa yada hayko cepkin muhteşem olur

Saçma sapan bir dizide gülüşüne sinir olduğum ünlü bi de yarışmaya gidecekmiş tipppp

:24: Muhteşem bir eurovision şarkısı hazırlayan genç yetenek "incelikli hayta" o. canımız o bizim canımız :)

sevgilim sayesinde tanıdğm şahıs
şarkılarını beğeniyorum. eurovision şarkısnıda sevdim. inş güzel bi sonuç getirir ülkemize

hem itici hemde sesini hiç beğenmedim dansı ayrı bir rezalet olan birçoğumuzun adını eurovision'la duyduğumuz biri. ilkokul şarkılarına benzeyen bir şarkıyla kendini ve bizi rezil edecek sadece

''love me back'' parçasında ''nanana'' kısmındaki hareketlerine çok güldüğüm sempatik şarkıcı.
eurovision parçasıyla alacağı sonucu tahmin etmek güç. birinci de olabilir sonuncu da.

Son düzenleme:
Bir türlü ısınamadığım ve şarkılarını sevemediğim bir şarkıcı

eurovision`a katilacagini duymadan önce ismini hic duymadigim ilk defa eurovisiona katilacagi haberlerinde ismini duydugum sanatci...

Back