Can Bonomo evleniyor.

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817

Can Bonomo, uzun zamandır birlikte olduğu Didem Soydan’a evlenme teklifinde bulundu. Ünlü manken, birkaç gün önce gelen romantik teklife hiç düşünmeden “evet” dedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre çift, nikah defterine yurtdışında imza atmak istiyor. Düğün ise çok daha görkemli olacak. Arnavutluk göçmeni olan Soydan, Arnavut geleneklerine göre üç gün üç gece sürecek bir düğün yapmayı ve her gece farklı bir gelinlik giymeyi planlıyor.

http://karnaval.com/#/article.php?article_id=38964&channel_id=16

Niye sen mi talip olacağıdın

Ben Teoman evlendiğinde yıkılmıştım, neyse ki boşandı

Teoman'ın köküne kibrit suyu lan, hiç haz etmiyorum o adamdan.
İşte can gibi huyu huyuna suyu suyuna yaşı yaşına uygun abuk bubuk hareketleri olan illümematili adamlar az var dünyada.

Teoman'ın köküne kibrit suyu lan, hiç haz etmiyorum o adamdan.
İşte can gibi huyu huyuna suyu suyuna yaşı yaşına uygun abuk bubuk hareketleri olan illümematili adamlar az var dünyada.
O LAFINI GERİ AL!
Ben fazlasıyla hazzediyorum senelerdir kendisindenKızım adam rüyamda kızımın babasıydı. Ada diye kızımız oldu. Daha ne diyeyim

O LAFINI GERİ AL!
Ben fazlasıyla hazzediyorum senelerdir kendisindenKızım adam rüyamda kızımın babasıydı. Ada diye kızımız oldu. Daha ne diyeyim

Olm daha ne istiyon, eniştemden ya haz etseydim? Bildiğin enişte olmuş çünkü kendisi, baya gömlekli yelekli enişte olmuş yani.

Olm daha ne istiyon, eniştemden ya haz etseydim? Bildiğin enişte olmuş çünkü kendisi, baya gömlekli yelekli enişte olmuş yani.
Ay ne çektim ama bilsen. Çocuk doğdu bu benden ayrıldı gitti karşı apartmana taşındı falan. Balkonda çamaşır asarken evini görüyordum. Teey tey. Sonra barıştık ama. Bir Teoman, bir ben, bir de bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…