• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamur gibi adet?

severb

'till we meet <3
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2013
1.353
2.226
133
Balıkesir
Bekarken polikistik over hastasıydım, doktor diane 35 kullandırmıştı 6 ay kadar sonra kistlerin geçti deyip bıraktırmıştı ondan beri adet düzensizliğim yok. 7 aydır da evliyim, tam yumurtladığım gün eşimle ilişkiye girdik (tam 2 hafta önce) normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama çarşamba sabahı uyandığımda kasıklarım ağrıyordu ve pespembe bi akıntıyla karşılaştım. Adetim tam başlamadan önce bu şekilde akıntı geliyordu zaten her zaman o yüzden garipsemedim, sadece adetimin 3 gün önceden başladığını düşündüm. 3 gündür ped kullanıyorum ama bir türlü sökülmüyor, 3 gündür pembe akıntı ve çok hafif kasık ağrısı var sabahları. bugün çamur gibi kaskatı, bordo renkli bir akıntı geldi ne olduğunu anlayamadım. Pandemiden dolayı hastanelere de pek gitmek istemiyorum, bazı yerlerde bebek yerleşiyor yazmışlar bazı yerlerde mevsim değişikliğidir yazmışlar. Şu an hamilelik testi yapsam bile doğru sonuç vereceğini tahmin etmiyorum. sizin başınıza geldi mi böyle bir şey?
Edit: Bir de geçen hafta mantar tarzı bi kaşıntım vardı bu yüzden flucan hap ve travazol krem kullandım bundan dolayı da olabilir diye düşünüyorum

Benim basıma geldi adet gününden 3 gün önce 3 gün süren koyu renkli ped doldurmayan bir lekelenme seklinde yasadım.

Back