Günaydın Can'ım öncelikle hayırlı oldum ben kira evime çamsanın bu rengini döşetmiştim sarı durmuyor çok doğal duruyor ve çok memnundum üzerindeki kılı bile belli etmiyor Can'ım tam yerinde karar vermişsin
Canım malesef ben o evden taşınalı 3 sene oldu ama dediğin gibi durmuyor canım doğal duruyorGunaydn cnm acaba resim var mi cnm bi turlu kafamda nasil bir sey olur dosenince diye hayal edemiyorum cnm buram bur sari olsun istemiyorum biraz daha hafif boyle kremsii bej mi nasil desem bilemiyorumda cnm
Canım malesef ben o evden taşınalı 3 sene oldu ama dediğin gibi durmuyor canım doğal duruyor
Can'ım benim resimdeki gibiydi doğal ahşapVallaha cnm gozumde canlandiramadim bian ama o resmdeki gibi duruyo yoksa biraz daha acik mi cnm kartela da gordugum cok azcik daha acikdi
Can'ım benim resimdeki gibiydi doğal ahşap
Sakın Moda'ya aldanma Canım ben olsam hangisini beğendiysem onu alırdım moda geçici ve benim evi mütehitten aldık parkeler beyaz yere kıl düşse belli ediyor ama kira evimde ki 1 hafta süpürme asla belli etmiyorduCanim ilk resmdeki ladin ikinci resimdeki sözde camsan parkelam klasik truva meşeymiş kafam acikcasi cok karisik ne dosetecegimi bilmiyorum
Parke standina baktigimda ilk ladin ni begenmistim ama burdaki parkeci en cok asos mese modern mese dosendigini soledi ama bunlar gri bende gri istemiyorumki cnm
Sakın Moda'ya aldanma Canım ben olsam hangisini beğendiysem onu alırdım moda geçici ve benim evi mütehitten aldık parkeler beyaz yere kıl düşse belli ediyor ama kira evimde ki 1 hafta süpürme asla belli etmiyordu
Canım Ladin daha güzel bence yinede karar senin
Anlıyorum Canım seni kararsız kalmışsın acelen yoksa hiç kafanı bulandırma biraz Zaman geçsin karar ver