Çamsan Parkelam (Laminant Parke)

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
Selam kizlar..

Evimi Yavas Yavas Düzenliyorum Kizlar..

Sıra Laminant Parkelerime Geldi.

Camsan Parkelam Klasiklerden Birtane dösetmeyi dusunuyorum kizlar.

Gri Laminant Parke dusunmuyorum kizlar cunku ev soguk durur diye dusunuyorum cunku gri ve mor ztn soguk renkler kizlar..

Acik Renk dusunuyorum kizlar.

Aklimda Camsan LADIN vardi dösenmis hic gormedim kizlar gittimde asiliydi ve guzel bir krem rengiydi

Zaten istedigim Krem veya Samimi Sicak bir Bej Rengi Kizlar..

Eve geldigimde Camsanin Sayfasina Girip Baktim dösendiginde acaba boyle sari mi duruyor kizlar ?

images

Ama benim hayalimdeki laminant parke rengi bu kizlar..

Bu renk model marka kullanan goren bilen var mi kizlar?

E4i3XmyW4P28GfUcM-ajEj8_GoHKLW5Wsjpo-eeoXdimm0cTrLrVbCeDcaoaiLEAkmKq1tW-fBoW9l07yCes9VCyh0AS_X3aNSE1e8ad=w470-h313-nc

Kizlar bu laminant Parke Kullanan varmi kizlar rengi modeli nedir kizlar ?

Günaydın Can'ım öncelikle hayırlı oldum ben kira evime çamsanın bu rengini döşetmiştim sarı durmuyor çok doğal duruyor ve çok memnundum üzerindeki kılı bile belli etmiyor Can'ım tam yerinde karar vermişsin

Günaydın Can'ım öncelikle hayırlı oldum ben kira evime çamsanın bu rengini döşetmiştim sarı durmuyor çok doğal duruyor ve çok memnundum üzerindeki kılı bile belli etmiyor Can'ım tam yerinde karar vermişsin

Gunaydn cnm acaba resim var mi cnm bi turlu kafamda nasil bir sey olur dosenince diye hayal edemiyorum cnm buram bur sari olsun istemiyorum biraz daha hafif boyle kremsii bej mi nasil desem bilemiyorumda cnm

Gunaydn cnm acaba resim var mi cnm bi turlu kafamda nasil bir sey olur dosenince diye hayal edemiyorum cnm buram bur sari olsun istemiyorum biraz daha hafif boyle kremsii bej mi nasil desem bilemiyorumda cnm
Canım malesef ben o evden taşınalı 3 sene oldu ama dediğin gibi durmuyor canım doğal duruyor

Can'ım benim resimdeki gibiydi doğal ahşap

Canim ilk resmdeki ladin ikinci resimdeki sözde camsan parkelam klasik truva meşeymiş kafam acikcasi cok karisik ne dosetecegimi bilmiyorum

Parke standina baktigimda ilk ladin ni begenmistim ama burdaki parkeci en cok asos mese modern mese dosendigini soledi ama bunlar gri bende gri istemiyorumki cnm

Canim ilk resmdeki ladin ikinci resimdeki sözde camsan parkelam klasik truva meşeymiş kafam acikcasi cok karisik ne dosetecegimi bilmiyorum

Parke standina baktigimda ilk ladin ni begenmistim ama burdaki parkeci en cok asos mese modern mese dosendigini soledi ama bunlar gri bende gri istemiyorumki cnm
Sakın Moda'ya aldanma Canım ben olsam hangisini beğendiysem onu alırdım moda geçici ve benim evi mütehitten aldık parkeler beyaz yere kıl düşse belli ediyor ama kira evimde ki 1 hafta süpürme asla belli etmiyordu

Sakın Moda'ya aldanma Canım ben olsam hangisini beğendiysem onu alırdım moda geçici ve benim evi mütehitten aldık parkeler beyaz yere kıl düşse belli ediyor ama kira evimde ki 1 hafta süpürme asla belli etmiyordu

Vallaha cnm mod olanlari hic begenmiyorum cnm cok dogal dışı gri ve beyaz tonlari istemiyorum cnm ceviz renklerinide istemiyorum yani ne koyu nede acik cnm

Canım Ladin daha güzel bence yinede karar senin

Bide keske dosenmis gorebilsem cnm bilemedimki dahada acik mi olur acaba bilemiorum

Soylu orman urunleri diye bisey var googlede hepsi oldugundan daha acik duruyo bilemedm dogrumu orda acaba diye cnm

Anlıyorum Canım seni kararsız kalmışsın acelen yoksa hiç kafanı bulandırma biraz Zaman geçsin karar ver

X