- 26 Ocak 2015
- 4
- 2
- 8
- 37
- Konu Sahibi Ozge Kazan
-
Esra Hanım hakkında bilgi sahibi olan yok muKızlar selam,
16 haftalık hamileyim.
Hala hastane arayışı içerisindeyim.
Çamlıca Medicana'da Esra Hanım'a randevu aldım.
Doğum yapanlar hastane ve doktor hakkında bilgi verebilirler mi?
Canım merhaba. Dogum yapmıssındır nerde yaptın doktorun kımdı memnunmuydunKızlar selam,
16 haftalık hamileyim.
Cok sagol cevapların ıçinMerhaba doğumu Çamlıca Medicana hastanesinde Dr Esra Rahime Çabuk'da yaptım. Çokta memnun kaldım. Normal doğum oldu. Dr normal doğumu destekliyor ve çok rahatlatıyor..
Peki orada doğum fiyatları nedir? Yani bende kısmet olursa epidural normal doğumu düşünüyorum size fiyat konusunda bilgi verdilermi ? Bilginiz varsa paylaşırmısınız bende arayış içindeyim teşekkürler.Ben de görüşlerimi yazıyım. Belki arayışta olanlara yardımcı olur. Şuan 32. Haftaya girdik. Genel anlamda Dr dan memnunum. Doğuma kendisi geliyormuş. Sezeryandan hiç bahsetmiyor bile. PoZitif bir bayan. Hakkında olumsuz birşey şuan için duymadım. Arkadaşım kısa bir zaman önce doğum yaptı. Onun da Dr Esra hn dı. O da memnun. Şimdilik olumsuz birşey yok yani
Ben de görüşlerimi yazıyım. Belki arayışta olanlara yardımcı olur. Şuan 32. Haftaya girdik. Genel anlamda Dr dan memnunum. Doğuma kendisi geliyormuş. Sezeryandan hiç bahsetmiyor bile. PoZitif bir bayan. Hakkında olumsuz birşey şuan için duymadım. Arkadaşım kısa bir zaman önce doğum yaptı. Onun da Dr Esra hn dı. O da memnun. Şimdilik olumsuz birşey yok yani
ben gitmiştim hamileyken iyi ilgiliydiEsra Hanım hakkında bilgi sahibi olan yok mu
ben şuan 35. haftamdayım. başından beri Esra Hanım'a gidiyorum, zaten çok dr dr dolaşmadım. ben memnunum kendisinden. bir arkadaşımda onda doğum yaptı çok olumlu şeyler söyledi. muayene ücretini bilmiyorum, çağrı merkezinden öğrenilebilir. benmkini çok şükür sigortam karşılıyor. hastane ilk başta bana çok bunaltıcı geldi. kalabalık, bekliyorsun... sonra yan bir bina daha yapmışlar tıp merkezi diye oraya gittim orası çoooook daha sakin ve fresh. orda doğum olsun diye düşündüm. sonra birgün hastaneyi geziyim dedim. (şeker yüklemesi çok zaman aldığı için). üst katlara çıktım. doğumhanenin olduğu kata falan baktım. alttaki kalabalıktan eser yoktu. çok daha sakin pırıl pırıl. bebek yoğun bakım ünitesi de orda(6.kat). hemşirelere sordum bişeyler e tabiki olumsuz birşey söylemediler.:) ben de ana hastanede doğum olması yönünde verdim. kısacası ben memnunum. inşallah doğuma kadar, doğumda ve sonrasında da bir aksilik olmaz da memnun kalmaya devam ederim:) bence senin de en kısa zamanda dr için kararını vermen lazım. bir kere gidip muayene olabilirsin ona göre içine sinerse devam edersin derim ben
Kızlar selam,
16 haftalık hamileyim.
Kızlar selam,
16 haftalık hamileyim.
merhaba. geç mi oldu acaba? ben de medicanaya gidiyorum bahar hocaya. 108 lira muayene ücreti cnmmerhabalar arkadaşlar çamlıca medicanaya giden var mı şuanda muayene ücretleri doğum fiyatları hakkında bilginiz var mı
merhaba. geç mi oldu acaba? ben de medicanaya gidiyorum bahar hocaya. 108 lira muayene ücreti cnm
Ben hic memnun kalmadım. Rahim agzı yarasına hemen operasyon dedi ve beni korkutttu. Ben soğan kürü ile bi ay sonunda yarayı yok ettim.bahar hocadan memnun muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?