Çamlıca Medicana

dag cilegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
316
253
Arkadaşlar merhaba,

Çamlıca Madicana'da yakın zamanda doğum yapan var mı? Fikirlerinizi ve güncel doğum fiyatlarını paylaşabilir misiniz?

Ben hastaneyi hiç beğenmedim son anda çıkıp Acıbadem gittim açıkçası
Dilek hanım ora ile anlaşmalı sanırım medicanada doğum için aldığı standart bir rakam var her şey dahil olarak

Merhaba,

Ben bu hastanede doğum yaptım, gayet memnun kaldım. Hemşireler, hasta bakıcılar çok ilgili, güler yüzlü, odalar temiz. Bebek hemşireleri sürekli kontrol ediyor.
Doktorları Sibel ve Zehra Hanım ayrıca çok iyiler. Normal doğum yapmam için çaba sarfettiler gerçekten, suyum erken gelmesine rağmen bahane üretip sezeryana almadılar.

doğum fiyatı ile ilgili bilgi verebilir misiniz? ayrıca ne zaman yaptınız ve hangi dr. önerirsiniz?

doğum fiyatı ile ilgili bilgi verebilir misiniz? ayrıca ne zaman yaptınız ve hangi dr. önerirsiniz?
Sibel Açıkalın ı şiddetle tavsiye ederim, çok iyi bir doktor gerçekten... 40 gün önce doğum yaptım, Medicana ile anlaşmalı, normal 2500, sez 3500

Sibel Açıkalın ı şiddetle tavsiye ederim, çok iyi bir doktor gerçekten... 40 gün önce doğum yaptım, Medicana ile anlaşmalı, normal 2500, sez 3500
Hirkese mirhabaaaaa. Ben de zehra hanıma gidiyorum ana-med'de. (Eski medicanalı doktor hanım). Henüz hamile kalmadım tabi ama insan merak ediyor... Bu 3500 tl sezaryan fiyatı içerisinde doktor hanıma ödediğiniz bir miktar var mı acaba?

Ücreti dr a ödüyorsunuz, hastaneye onlar ödeme yapıyor sanırım, ben sadece bu tutarı ödedim.

Ben de 3 ay önce sibel hanım da doğum yaptım Medicana da. Parayı sibel hanıma verdik onlar ödeme yaptılar hastaneye. Normal doğum yaptım ben. Sadece 2500 lira ödedik.

Ben oraya cok yakin oturuyorum. Ayagimin dibi ama ben hic gitmedim. Fiyatlar cok tuzlu.

Yengem gitti, sezaryan istedi diye hemen sezaryana yatirdilar, normal dogumu tavsiye bile etmediler. 3 cocugunu orda dogurdu. O memnun.

O kadar para basinca hemsiresi de, hasta bakicisi da doktoru da guler yuzlu oluyor haliyle

Sanirim sibel ya da zehra hm di doktoru.

Paran varsa, yat hizmette kusur yok. Ama benim bu kadar da param olsa oraya basmazdim sanirim

Ben Avrupa yakasından sibel hanıma muayeneye ve doğuma gittim. Sırf çok memnun olduğum için. Zehra hanımı bilmiyorum ama sibel hanım normal doğum yanlısı. Ben ikinci doğumumu kendisinde yaptım. İlk doğumumda afiyet hastanesinde bir dr bana yüzde 1 normal doğum şansın var dedi. O zamanlar durumumuz sibel hanımda doğum yapmaya elvermiyordu. Sadece normal doğum yapabilir miyim diye fikir almaya gittim. Kesinlikle normal doğum yapabilirsin dedi ve sayesinde atlas hastanesinde normal doğum yaptım.

Ben de 3 ay önce sibel hanım da doğum yaptım Medicana da. Parayı sibel hanıma verdik onlar ödeme yaptılar hastaneye. Normal doğum yaptım ben. Sadece 2500 lira ödedik.

merhaba, böyle seyler yaşamadığımız için sorularımız abest olsada kusura bakmayın. anladığım kadarı ile sibel hnmın ayrı bir muayesini var, siz doğumunuzu nasıl organize ettiniz? sonuçta o hastanede bulunmuyor, nasıl bir iletişim uyguladınız? biraz detaylı anlatırsanız sevinirim

Merhaba bende doktor arayışı içindeyim. Zehra hanımı biri daha tavsiye etti ama medicana doktoru değil. zehra hanımın soyadı nedir ve nerede görev yapıyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Atlas hastanesinden memnun kaldınız mı? Ümraniyedeki atlas hastanesi miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…