arkadaşlar ben bu iki dr arasında kararsız kaldım 2 düşük yasamıs birisiyim ve gebelıklerım kanamalı ve zor gecıyor camlıcada oturuyorum buraya en yakın erdem ve medıcana var..gebe degılım şuan ama her anlamda takıbımı yaptıracağım dr arayışındayımyumurta takıbı düşünüyrum suan gebe kalamıyorum bana yardımcı olabılırmısınız arkadaşlar???
merhaba;
Umarım geç kalmamışımdır.sadece bu konuya cevap vermek için üyelik açtım ve üyelik başlangıcım yaklaşık birgün sürdüğü için yeni cevap yazabiliyorum.Benim hamilelik kontrollerimi ve doğumu Hüseyin bey yaptı.27. haftada doğum sancılarım başladı.Hüseyin beyin ilgisi, soğuk kanlılığı, tecrübesi ve hassasiyeti sayesinde 35. haftaya kadar dayanabildik.Şu kadar söyleyeyim gece 3 te aradığımızda bile telefonlarımıza cevap verdi.Hastasını çok iyi tanır.Mesafeli durur ama zamanla samimiyetinden şüphe etmezsiniz.Hala kontrollerim için kendisine giderim sorunum olduğunda ararım hep güleryüzlü ve ilgilidir.Oğlumuz sayesinde sağ salim doğdu.Doğum sonrası teşekkür için yanına gittiğimizde sizde çok uyumlu bir hamileydiniz.Dediklerimi yaptınız diyip oda bize teşekkür etti.Bu kadarda naziktir kendisi.
Ne diyeyim önce Allah diyip sonra Hüseyin beye gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz.
bende yıllardır dr değiştire değiştire bi hal oldum. en iyisi olsun istiyorum. ilgili,alakalı, bilgileri ağzında yutmayan bize de anlatan biri olsun istiyorum. medicana da mehmet öztürkmeni çok iyi dediler, randevu aldım. vajinal muayenede zorlanıyorum. son zamanlarda hep karnımdan muayene oldum. bakalım inş.muayenem sıkıntısız geçer. :26:
bende yıllardır dr değiştire değiştire bi hal oldum. en iyisi olsun istiyorum. ilgili,alakalı, bilgileri ağzında yutmayan bize de anlatan biri olsun istiyorum. medicana da mehmet öztürkmeni çok iyi dediler, randevu aldım. vajinal muayenede zorlanıyorum. son zamanlarda hep karnımdan muayene oldum. bakalım inş.muayenem sıkıntısız geçer. :26:
mehmet öztürkmende vajinusmus problemi olan hastaların daha rahat ettiğini duymuştum. eğer çok memnun olmazsam sibel hanıma da bakabilirim. bu ay klomen kullanıyorum. çok umutluyum.
mehmet öztürkmende vajinusmus problemi olan hastaların daha rahat ettiğini duymuştum. eğer çok memnun olmazsam sibel hanıma da bakabilirim. bu ay klomen kullanıyorum. çok umutluyum.
arkadaşlar ben bu iki dr arasında kararsız kaldım 2 düşük yasamıs birisiyim ve gebelıklerım kanamalı ve zor gecıyor camlıcada oturuyorum buraya en yakın erdem ve medıcana var..gebe degılım şuan ama her anlamda takıbımı yaptıracağım dr arayışındayımyumurta takıbı düşünüyrum suan gebe kalamıyorum bana yardımcı olabılırmısınız arkadaşlar???