çamlıca medicana hastanesimi yoksa çamlıca erdem hastanesimi

holidaylarge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2011
5
0
36
Balıkesir
Arkadaslar hamileliğimin 33. haftasındayım. Suan Medicana Camlıcada Zehra Hanıma gidiyorum.Ancak doğumum sezeryan ile olucagı ıcın bugun tesadufen erdem ın fıyatları ıle kıyasladım 3 te 1 fark ediyor.Her ıkı hastane ıle ılgılı cok olumsuz yorumlarda var aynı zamanada tavsıyelerınızı beklıyorum

canım medicana çamlıca ya hiç gitmedim bilmiyorum ama 7ay boyunca erdem hastahanesine gittim ilgi olsun doktorlar falan çok iyiydi doktorum gün vermesine rağmen bi türlü orada doğum yapamadım ama memnundum yani hastahaneden...fiyatlar falan uçuk biraz ama araştır biraz bakalım

bende zehra hanıma gidiyorum ama çekincelerim var beni hiç tartmadı, tansiyonumu ölçmadi, tel. numarasını vermedi. size de mi aynı şekilde davrandı?

arkadaşım tel. bile vermeyen bir doktor bana çok güven uyandırmaz. Doğum bu ne olacağını bilemezsin. Birde erdem hakkında bende hiç iyi şeyler duymadım. Ben medipole gidiyorum çoook memnunum.ilk kızımı orada doğurdum ve şimdi ikinciyide orada doğuracağım inş. 32+4 deyim.

bende erdeme gidyorum şimdilik temiz güzel bi hastane ama doğum için daha erken tam kara vermedim tavisyeleriniz varsa lütfen paylaşın..

canım öncelikle bebişin hayırlı olsun ben geçen sene doğum yaptım ve doktorumda zehra hanımdı çok memnun kaldım çok ilgili davrandı sen istersen verir tel nosunu biz kaç kere gece gece aradık tabi canım yinede sen bilirsin bazen her doktorla elektiriğimiz tutmuyo bende daha önceden medipola gittim içime sinmedi medicanaya geldim tekrar hayırlı doğumlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…