- Konu Sahibi OrjinalTurkuaz
-
doktoru bilemicem amahastane çok kötü kötü derken paranla rezil oluyorsun ben sibel hanımagitmiştim 2 tane nst var saatlerce bekliyosunki sıra sana gelsin saat 10 daki randevusaaat 3 de girdim birde hamileyken şeker vardısiz düşünün artı kgerisini
Saol canım yorumun için sibel hanımdan genel bir şikayet var ama ben doğum yapacağım için hastaneyi merak ediyorum yani doğumda nasıl zehra hanımı özellikle soruyorum forumda eski tarihlerde birkaç yorum yapılmış ama ben tatmin olmadım. Lütfen bana doğum yapanlar ulaşırsa çok memnun olucam.
bak canım merak edıyor olman cok dogru cunku bende cok dusundum cok daha ıyı hastaneler var ancak onemlı olan doktorun.Benım kuzenım 2 dogumunuda orda gerceklestırdı ve cok memnun kaldı.Onu referans alarak bende dogumumu orda yapcam.Ben ve kuzenım ınanılmaz pıpırıklıyız.Bızım ıcın onemlı olan doktorumuz zaten bıraz dıslısenız hastanedekılerı her turlu ılgılendırebılıyorsunuz kendınızle ama emın ol ben bır tek dr ıcın oraya gıdecegım.Zaten daha once hıc yerını bıle bılmezdım hastanenın.Dr dılek hanım.Sanırım sadece persembelerı orda oluyor.Ben uskudardakı ozel muayenehanesıne gıdıyorum.Inanılmaz ılgılı.Tavsıye ederım kesınlıkle.Ama dedıgım gıbı ofısıne gıt dusunuyorsan aksı taktırde dıger doktorlar ıcın bır sey soyleyemeyecegım.Ben cok dr degıstırdım bır coguyla papaz oldum adeta cunku benım ıcın ılgı ve acık olmaları cok onemlı.Dılek hanım benımle ınanın 1 saat ılgılenıyor.ultrasonu bı harıka 4 boyutlu bak bakabıldıgın kadar.Oglusumun heryerını ızlıyrouz gonul rahatlıgıyla.Hayırlı dogumlar canım.
konu acılalı çok olmuş ama bi kaç konu daha açılmış fakat hepsi eski. medicana çamlıcada doğum yapan arkadaşlar var mı acaba bende gebeyim ve hastane arıyorum. Medicana da doğum yapanlar memnun kaldı mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?