• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamlıca Medicana Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Zehra Hanımda Doğum Yapan Var Mı?

OrjinalTurkuaz

Bitanesi
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
12
0
36
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım Ben Medicana hastanesinde doğum yapmak istiyorum fakat Zehra hanımı tanımıyorum 32. haftalık gebeyim. Zehra hanımın hastası olan veya zehra hanımda doğum yapan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz? Burda birkaç bilgi buldum fakat eski tarihli ben güncel bilgi istiyorum.

Arkadaşlar size güveniyorum lütfen acil bilgi almak istiyorum cuma gününe randevum var.:1:

doktoru bilemicem amahastane çok kötü kötü derken paranla rezil oluyorsun ben sibel hanımagitmiştim 2 tane nst var saatlerce bekliyosunki sıra sana gelsin saat 10 daki randevusaaat 3 de girdim birde hamileyken şeker vardısiz düşünün artı kgerisini

doktoru bilemicem amahastane çok kötü kötü derken paranla rezil oluyorsun ben sibel hanımagitmiştim 2 tane nst var saatlerce bekliyosunki sıra sana gelsin saat 10 daki randevusaaat 3 de girdim birde hamileyken şeker vardısiz düşünün artı kgerisini

Saol canım yorumun için sibel hanımdan genel bir şikayet var ama ben doğum yapacağım için hastaneyi merak ediyorum yani doğumda nasıl zehra hanımı özellikle soruyorum forumda eski tarihlerde birkaç yorum yapılmış ama ben tatmin olmadım. Lütfen bana doğum yapanlar ulaşırsa çok memnun olucam.

Saol canım yorumun için sibel hanımdan genel bir şikayet var ama ben doğum yapacağım için hastaneyi merak ediyorum yani doğumda nasıl zehra hanımı özellikle soruyorum forumda eski tarihlerde birkaç yorum yapılmış ama ben tatmin olmadım. Lütfen bana doğum yapanlar ulaşırsa çok memnun olucam.

bak canım merak edıyor olman cok dogru cunku bende cok dusundum cok daha ıyı hastaneler var ancak onemlı olan doktorun.Benım kuzenım 2 dogumunuda orda gerceklestırdı ve cok memnun kaldı.Onu referans alarak bende dogumumu orda yapcam.Ben ve kuzenım ınanılmaz pıpırıklıyız.Bızım ıcın onemlı olan doktorumuz zaten bıraz dıslısenız hastanedekılerı her turlu ılgılendırebılıyorsunuz kendınızle ama emın ol ben bır tek dr ıcın oraya gıdecegım.Zaten daha once hıc yerını bıle bılmezdım hastanenın.Dr dılek hanım.Sanırım sadece persembelerı orda oluyor.Ben uskudardakı ozel muayenehanesıne gıdıyorum.Inanılmaz ılgılı.Tavsıye ederım kesınlıkle.Ama dedıgım gıbı ofısıne gıt dusunuyorsan aksı taktırde dıger doktorlar ıcın bır sey soyleyemeyecegım.Ben cok dr degıstırdım bır coguyla papaz oldum adeta cunku benım ıcın ılgı ve acık olmaları cok onemlı.Dılek hanım benımle ınanın 1 saat ılgılenıyor.ultrasonu bı harıka 4 boyutlu bak bakabıldıgın kadar.Oglusumun heryerını ızlıyrouz gonul rahatlıgıyla.Hayırlı dogumlar canım.

bak canım merak edıyor olman cok dogru cunku bende cok dusundum cok daha ıyı hastaneler var ancak onemlı olan doktorun.Benım kuzenım 2 dogumunuda orda gerceklestırdı ve cok memnun kaldı.Onu referans alarak bende dogumumu orda yapcam.Ben ve kuzenım ınanılmaz pıpırıklıyız.Bızım ıcın onemlı olan doktorumuz zaten bıraz dıslısenız hastanedekılerı her turlu ılgılendırebılıyorsunuz kendınızle ama emın ol ben bır tek dr ıcın oraya gıdecegım.Zaten daha once hıc yerını bıle bılmezdım hastanenın.Dr dılek hanım.Sanırım sadece persembelerı orda oluyor.Ben uskudardakı ozel muayenehanesıne gıdıyorum.Inanılmaz ılgılı.Tavsıye ederım kesınlıkle.Ama dedıgım gıbı ofısıne gıt dusunuyorsan aksı taktırde dıger doktorlar ıcın bır sey soyleyemeyecegım.Ben cok dr degıstırdım bır coguyla papaz oldum adeta cunku benım ıcın ılgı ve acık olmaları cok onemlı.Dılek hanım benımle ınanın 1 saat ılgılenıyor.ultrasonu bı harıka 4 boyutlu bak bakabıldıgın kadar.Oglusumun heryerını ızlıyrouz gonul rahatlıgıyla.Hayırlı dogumlar canım.

Ne güzel. Bende bilmiyorum Zehra hanımı yarın randevum var bir bakayım eğer beğenmessem. Dilek hanıma giderim dilek hanım medicanada doğum yaptırıyor mu özel muanesinin fiyatı nedir. Bilgi verirsen çok memnun olurum canım çok saol ilgilendiğin için kimse cvp yazmıyor ya:1:

merhaba orjinal turkuaz,
benim şu an gittiğim doktor altunizade polikliniğindeki feriha hanım, çok iyi ve tecrübeli biri, yani her hali ve konuşması güven veriyor bana. bunu söylememin sebebi şu: feriha hanım özel bir yerde çalıştığı için orada doğum yaptıramiyor fakat istediğin hastaneye geliyor. önerdiği hastane ise medicana hastanesi. yani "her hastaneye gelirim ama ben medicana'nın ekibini tanıyorum, bana sorsan orayı tercih ederim ama sen bilirsin." diyor. ücret araştırması yaptım, sadece hastaneyi kullanıp doktoru dışardan getirmeye çoğu özel hastane müsade ediyor. medicana normal doğum için doktorumla birlikte 1600 tl, sezaryen ise 2050 tl oluyor. yani doktorum normalden de sezaryenden de 1000 lira aldığını söylüyor. bu durumda hastane (doktorun dışardan olursa) normal doğum için 600 tl, sezaryen için 1050 tl alıyor. diğer hastaneleri de araştırdım, aşağı yukarı bu fiyatlar çıkıyor.
yine de hastaneli bir doktor araştırması yapıyorum ama doktorumdan memnun olmadığım için değil, zaten doğumu anlattığım gibi düşünüyorum. sadece doğuma kadar rapor vs. gibi ihtiyaçlarımdan dolayı hastanede bulunan iyi bir doktor da araştırıyorum.

canım ben dogumumu medicana zehra hanımda yaptım inanılmaz memnun kaldım konusmaları cok tatmin etti bende pimpirikli bi anneyim sen git ve konuıs eminm doumunu orda yapıcaksın bebegim gayet saglıklı 7/24 arayabilirsin zehra hanımı ben sürekli aroyodum küçük bi sorunda cok iiyi kendisi cok ilgileniyor

Medicana çok pahalı.hospıtalım da yarı fiyatına çok iyi doktorlar var.kadın doğum da Mehmet Bey gece gündüz doğuma geliyor 750 tl sezeryan 500 tl normal.sıra beklemek özel de olurmu hiç?hem Medicana da gece nöberçi doktor bulunmuyor.HOSPITALIUM da yenilenmiş zaten.444 50 60

konu acılalı çok olmuş ama bi kaç konu daha açılmış fakat hepsi eski. medicana çamlıcada doğum yapan arkadaşlar var mı acaba bende gebeyim ve hastane arıyorum. Medicana da doğum yapanlar memnun kaldı mı acaba ?

konu acılalı çok olmuş ama bi kaç konu daha açılmış fakat hepsi eski. medicana çamlıcada doğum yapan arkadaşlar var mı acaba bende gebeyim ve hastane arıyorum. Medicana da doğum yapanlar memnun kaldı mı acaba ?

selam. bende 6+5 gunluk hamıleyım . doktorum medıcanada zehra hanım... ınanılmaz tatlı bır kadın cok ılgılı ve ınsanı ınanılmaz rahatlatıyor, bebek yogun bakımı ve odaları gayet ıyı doktorda sahane ben cok memnunum tavsıyede edıyorumm... Allahım bebeklerımızı sag salım kucaklarımıza almayı nasıp etsın....

Back