• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çamlıca hospıtalıumda doğum yapan varmı?

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar yine ben ve yine bir soru? çamlıca hospıtalıumda doğum yapan varmı nasıl bir hast memnun kaldınızmı bahar hn çok iyi olduğunu duydum ama size sormak istedim gitmeden önce tavsiyelerineze göre karar vericem..

kızlar yine ben ve yine bir soru? çamlıca hospıtalıumda doğum yapan varmı nasıl bir hast memnun kaldınızmı bahar hn çok iyi olduğunu duydum ama size sormak istedim gitmeden önce tavsiyelerineze göre karar vericem..

merhaba ben çamlıca hospitalyum da bahar hanımda doğum yaptım gayet memnundum zaten 9 yıllık dokrtorumdur . çok tecrübeli bir doktordur umarım memnun kalırsın sormak istediğin bişey varsa ben burdayım :teytey:

merhaba ben çamlıca hospitalyum da bahar hanımda doğum yaptım gayet memnundum zaten 9 yıllık dokrtorumdur . çok tecrübeli bir doktordur umarım memnun kalırsın sormak istediğin bişey varsa ben burdayım :teytey:

sonunda çok şükür biri cevap verdi...ben medıcana ya gidiyorum ama çok pahalı orası artık son zamanlar bide doğum için uygun yer çok aradım bulamadım ya doktor ilgisiz yada hast tuhaf geldi..bi tanıdığımızda tesadüfen bahar hn önerdi ptsi 1 e randevum var ama nasıl bi doktor ilgilimi yoksa diğerleri gibi sıradanmı bakıyo doğumunu nasıl yaptın canım?
yine aynı tarz yüzeysel bakan biran önce göndermeye çalışan bi doktorla karşılaşmak istemiorum :(

Ben 20 gün önce kadıköy şifa hastanesinde doğum yaptım .
Şiddetle tavsiye ederim çok memnun kaldım
Hemşirelerin doktorun ilgisi çok iyiydi

Back