• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamlıca Hospitalium Dr. Bahar Besen!!!!

berivanzengin

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Yer
İstanbul
Yolunda gitmeyen gebeliğim neticesinde Çamlıca Hospitalium Dr. Bahar Besen tarafından kürtaj yapıldım. 50. günde regli olmama şikayetimle başvurduğumda yeni bir gebelik teşhisi koydu! 1 hafta sonra kontrole gittiğimde(bu arada kanamam oldu ve haber vermeme rağmen endişe bile duymadı! Üstüne görüyorsun dedi!)

Kesenin küçüldüğünü ve alınması gerektiğin söyledi. Başta Zeynep Kamil hastanesine gitmemi önerdi. Devlet hastanelerinede anestezisiz işlem yapılacağını sandığım için korkup teklifini kabul etmedim. Bu işlemin çok kanamalı geçeceğini söyleyip 1, 500 TL istedi.Bu teşhiside tek başına vermekte zorlandı ve gerçekten panik olmuştu. Birden karar verip Zeynp Kamil'e gittim. Bahar hanım mol gebelik tanısı koymuştu. Zeynep Kamil'de ki doktorlar pataloji sonucunda bu tanı konabilir deyip kürtaj yaptılar.Şaibeli bir şekilde sevk edildiğim için doğru olanı yaptılar açıkcası. Sonucum çıktı: mol gebe değilmişim . İlk kürtajımda Dr. Bahar tarafından iyi temizlemediği, içeride plesenta parçaları bıraktığı için regli ile atabileceğim kan keseleri olduğu çıktı! Kendisine asla güvenmiyorum. Hastaneye gerekli şikayetimi yaptım. Altından kalkabileceğimi sansam dava bile açacağım.

Psikolojimi , sağlığımı hiçe sayıp beni sermaye olarak gören bir asistandan farkı olmayan doktorun kimseye faydası olmaz.

Gebelik düzgün gidiyorsa işinin ehli gibi görünen bu doktora itibar etmeyin. Aksi durumda başından savmak için yüksek para istediği gün gibi ortada.. İşlerine geldimmi dışarıdan tahlil kabul etmeyen özel kurumlar, durum farklı olunca araştırma hastanesine yolluyorlar.

Zeynep Kamil hastanesinden çok memnun kaldım. Dr.'lar son derece bilgili ve hastaya yaşanan olayları çok güzel izah ediyorlar. Cebimden kuruş çıkmadığı gibi ilgi ve alaka temizlik çok güzeldi.

Özel hastanelere hem paramızı verip üstüne birde düzgün muamele görmememk sinir bozucu.

Bundan sonra gideceğim hastane Zeynep Kamil'dir.

Bu bilgileri sizlerle paylaşmak istedim.

Bugün bana yarın size..

Sevgiler..

Benom doktorum kenfisi cok sasirdim dogrusu gecmisolsun.hamileligimi o takip etti ve dogumu o yapti hastaneden hic memnun kalmadim berbat otesiydi cocugim oluyodu onlarin yuzunden

Valla ben daha yeni gittim gebeligimi çok kısa bi sürede farkettimve bana lütfen ricayla tahlil yaptı kendisi bile inanmayarak yaptı bu tahlili yani hayatım da bu kadar ilgisiz bi dr. La tanışmadım ve hep haftamı fazla söyledi ben biliyorum o kadar degil ama fazla söyledi iste kalp atısına da gelince dipte diye duyamıyorsun ibaresini kullandı saçmaladı aslında haftam degil diye duyamadımm şimdi başka bir hastane tercih ettim bende saglık sektörün de çalışıyorum hastalarımızın önerdigi bi dk vardı kısmetse önümüzde ki hafta ordayım bu doktora gidipte paranızla rezil olmayın...

Back