• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamlica erdemde aysegul ÜNAL HANIM lütfen cevap

dilfeza

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
3.402
2.249
333
Slm arkadaslar doğumuma 2 ay kaldı basından Beri aysegul ÜNAL Hanım'a gidiyorum bana orada ilkten ayse katranciyi tavsiye ettiler fakat müthiş yogun eltimde çok iyi bı doktor fakat yoğunluğundan çok acele ediyor özel olarak sorulara yanıt alamadım filan deyince o bundan dolayi onu bırakmıştı yoksa ona gidecektim sonra hastanede aysegul Hanıma randevu alabildim ve öylece hiç tavsiyesiz ona devam ettim doktorumdan memnunum fakat dogum yaklaştıkça korkularım arttı acaba onda dogum yapan yada suan giden varsa yazabilirmi ben epidural normal düşünüyorum ins erdem de o sekilde dogum yapan var mı aranızda lütfen cevap arkadaslar :S yada epiduralin memnun kaldığınız Anadolu yakasında bı hastane varsa yazar mısınız

slm canım ayşegul hanım benım de dr.um cok ıyı bı dr. bence..ben hamıle degılım gecen sene gıttım ılk kez hamıleydım ama malesef kalbı durdu aldırdık..cok ıyı moral verıyo ınsana..ben hep aona gıdıyorum en ufak bı kuskum olmadı kendısınden..herseye cevap veroyo her seyı tek tek anlatıyo bayılıyorum bu huyuna. eger aklına takılan bısey varsa cekınmeden kendısıne sormalısın bence emın ol senı rahatlatacaktır..eger hala ıkna olmasssan hastaneye gıttıgınde onun sırasını bekleyen dogum yapmış kadınlarla sohbet edebılırsın emınım kı onlarda olumlu seyler soyleyecektır.. hayırlı dogumlar ınsaallah hayırlısıyla saglıkla kucana alırsın bebegını..:16::16::16::16::54::54::54:

Canim çok teşekkür ederim gercekten icim rahatladı bende seviyorum ama iste dogum yapmış biri olmayınca etrafımda korkuyorum bide ilk dogum telaş sardı :)

Canim çok teşekkür ederim gercekten icim rahatladı bende seviyorum ama iste dogum yapmış biri olmayınca etrafımda korkuyorum bide ilk dogum telaş sardı :)

rica edrım canım benım rabbım kolay bı doğum nasıp etsın sana inşaallah:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
bı de telas yapma .. sanırım senı korkutan allah korusun doğum esnesında yasana bılınecek aksılıkler..canım hıc enddıse etme hep dua eet rabbıme o senın yakarıslarını duyup yardımcın olacaktır dogumunda sana..allah yardımcın olsun canım :54::54::54:

allah izin verirse bu ay sonu ayşegül hanıma başlıcam evime çok yakın çünkü int de kendisi hakkında hep olumlu yorumlar okudum

merhaba uzun zaman olmuş ama doğum yaptınızmı acab bende şimdi bu doktora başladım ama benımde soru işaretlerim var. bilgi verebilirmisiniz rica etsem

merhaba uzun zaman olmuş ama doğum yaptınızmı acab bende şimdi bu doktora başladım ama benımde soru işaretlerim var. bilgi verebilirmisiniz rica etsem
Meraba, ben 2010 yılından itibaren hamileliğimin 4.ayından başlayarak aysegül ünal hanımın hastasıyım 2 doğumum oldu ve jinekolojik muayenelerimde ve her türlü kadin hastaliklarinda ayşegül hanima gitmekteydim. Ayşegül hanim çok güler yüzlü her türlü hastasini mutlaka güler yüzle gönderir ve hicbir soruyu geçiştirmez gayet gerek muayene esnasinda gerekse muayene sonrasi kisiyi aydinlatmak için elinden gelenin fazlasi yapmaktadir ama ayşegül hanim hastaneden ayrılmış malesef ben onun gibi bir doktor görmedim mükemmel bir insan.

Back