• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamlıca Erdem Hastanesi'nde Epidural Doğum Yapan Var Mı?

NeSiBeMRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2012
124
0
96
İstanbul
Merhaba bayanlar,

Çamlıca Erdemde epidural normal yapmak istiyorum ama anestezistler hakkında bir bilgim yok, yaptırıp da memnun kalan ya da kalmayan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba bayanlar,

Çamlıca Erdemde epidural normal yapmak istiyorum ama anestezistler hakkında bir bilgim yok, yaptırıp da memnun kalan ya da kalmayan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim..

Canım normal doğum düşünüyorsan hiç epidural yapmna grek yok çünkü gine bütün acıları hissediceksn sancını çekiceksin bebeğn çıkarkn de herşeyi hissedcksn sadce dha az acıyla :)
Bende prenses doğm yapmak için gittim hastaneye 24 gün önce spinal sezeryna aldılar belden uyuşturmalı oda rhattı doğmm sonrdan çok az dkişlerle uğraştım okadar.
anestezinn neyni merak ediyorsn acıyıp acımadgnmı :) ?

Canım normal doğum düşünüyorsan hiç epidural yapmna grek yok çünkü gine bütün acıları hissediceksn sancını çekiceksin bebeğn çıkarkn de herşeyi hissedcksn sadce dha az acıyla :)
Bende prenses doğm yapmak için gittim hastaneye 24 gün önce spinal sezeryna aldılar belden uyuşturmalı oda rhattı doğmm sonrdan çok az dkişlerle uğraştım okadar.
anestezinn neyni merak ediyorsn acıyıp acımadgnmı :) ?

normal istiyorum ama tabiri caizse 3buçuk atıyorum :) ve son anda vazgeçip sezeryan istemekten korkuyorum,acı eşiğim çok düşük ve bebeğimin boynunda kordon olduğu için doğum kanalına girmesi uzun sürebilirmiş.. kafamda bir sürü soru işareti var.. ben de en iyisi baştan temiz iş epidural yapayım dedim :)
merak ettiğim bu epiduralden kimi çok memnun kimi ise baş ve bel ağrılarından şikayetçi. bunun da sebebi anesteziyi yapan dr larmış. yani dr un tecrübesi ve elinin hafifliği.. Çamlıca erdem hastanesindekiler nasıl onu bilmiyorum..
spinal sezeryen ile epidural sezeryan arasında ne fark var peki?

normal istiyorum ama tabiri caizse 3buçuk atıyorum :) ve son anda vazgeçip sezeryan istemekten korkuyorum,acı eşiğim çok düşük ve bebeğimin boynunda kordon olduğu için doğum kanalına girmesi uzun sürebilirmiş.. kafamda bir sürü soru işareti var.. ben de en iyisi baştan temiz iş epidural yapayım dedim :)
merak ettiğim bu epiduralden kimi çok memnun kimi ise baş ve bel ağrılarından şikayetçi. bunun da sebebi anesteziyi yapan dr larmış. yani dr un tecrübesi ve elinin hafifliği.. Çamlıca erdem hastanesindekiler nasıl onu bilmiyorum..
spinal sezeryen ile epidural sezeryan arasında ne fark var peki?

Sezeryanı soruyorsun dmi ? :)
Canım benm sigortm yoktu oyüzden spinal oldum eşim epidurl sezeryn olsun dedi ben kabl etmedm çok pra istedler kıyamadm kocma :)
spinal de belden uyuştruluyor epidural gbi sadece tek fark doğumdan sonra 4 5 saat sonra dikiş acılarn başlıyor ve sabaha kadar ağrı kesici yapılıyor pek bi acı hissetmiyorsun dayanırsn yani ondan sonrada en fazla 10 gün dikiş acısı çekiyorsun yani hep ağrımıyor ters bi hareket yaptığnda ve çok hareket ettğinde yanma oluyor okadar. sonra geçiyor ztn :)
Epiduralde ogün hastaneden çıkna kadar bi ağrı hissetmiyorsn çıktıktn sonra Allaha emanetsn benm çektğm dikiş acılarını hastnde değil evde çekiyorsn :D
pek bi fark yok yani :)
Anesteziden korkuyrmsn belden iğnedn yani :1:

Dogumunuz gerceklestimi acaba ? Bende camlica erdemde dogum yapacagim bikac haftaya kadar ve epidural normal istiyorum fakat hic referans bulamiyorum. Epiduralde tum mesele anestezi uzmani ve zamanlamada bitiyor.

Back