- Konu Sahibi gulumse1988
-
Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz acaba memnunmusunuz sürekli hastane doktor araştırıyorum iyi doktorlarla karşılaşırız umarımMerhaba Arkadaşlar,
30 Haftalık hamileyim Çamlıca Erdem Hastanesi' ne gidiyorum, bu hastanede normal doğum yapan var mı, varsa doğumu nasıl geçti hastaneyle ilgili fikirleri nelerdir? Teşekkür ederim.
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim ne zaman Doğum yaptınız acaba doktorlar değişebiliyor ben adalet hanıma gitmeyi düşünüyorum doktorun güleryüzlü iyi olması ve odaları önemli benim için.afiyete gittim normal Doğum öncesinde oda vermiyoruz sancın ne zaman gelirse doğumhanede bekliyorsun dedi gözüm korktuBen orda normal Doğum yaptım, açıkcası memnun kalmadım. Zeynep Elmalı'da talip yaptırdim ama pazar gecesi doğum başladığından nöbetçi doktorda doğum oldu. Sorunuz varsa sorabilirsiniz
E Evinkucugu ben yaptım yukarıda anlattım oku istersen sorun olursa da burdayım
E Evinkucugu sen bi yoğunbakımına da bak arkadaşım az yataklıydı ben daha önce başka hastanelerde çalıştığım için allah esirgesin bi durum olsa b planım vardı. İnsallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
E Evinkucugu yok evham yapman normal, hele bi doğsun evham tavan yapıyor ben bi kere öğürdü diye 36 saat uyumadım kimseye emanet edipO anda herkes panik olabiliyor o yüzden herşeyi önden planlayıp net olmak önemli ve rahatlatıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?