• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamlıca Erdem Hastanesi' nde Doğum Yapan Var Mı?

1

• 1

OY: 0 0,0%
  • 1

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

gulumse1988

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
130
48
298
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,
30 Haftalık hamileyim Çamlıca Erdem Hastanesi' ne gidiyorum, bu hastanede normal doğum yapan var mı, varsa doğumu nasıl geçti hastaneyle ilgili fikirleri nelerdir? Teşekkür ederim.

Merhaba Arkadaşlar,
30 Haftalık hamileyim Çamlıca Erdem Hastanesi' ne gidiyorum, bu hastanede normal doğum yapan var mı, varsa doğumu nasıl geçti hastaneyle ilgili fikirleri nelerdir? Teşekkür ederim.
Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz acaba memnunmusunuz sürekli hastane doktor araştırıyorum iyi doktorlarla karşılaşırız umarım

Ben orda normal Doğum yaptım, açıkcası memnun kalmadım. Zeynep Elmalı'da talip yaptırdim ama pazar gecesi doğum başladığından nöbetçi doktorda doğum oldu. Sorunuz varsa sorabilirsiniz

Ben orda normal Doğum yaptım, açıkcası memnun kalmadım. Zeynep Elmalı'da talip yaptırdim ama pazar gecesi doğum başladığından nöbetçi doktorda doğum oldu. Sorunuz varsa sorabilirsiniz
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim ne zaman Doğum yaptınız acaba doktorlar değişebiliyor ben adalet hanıma gitmeyi düşünüyorum doktorun güleryüzlü iyi olması ve odaları önemli benim için.afiyete gittim normal Doğum öncesinde oda vermiyoruz sancın ne zaman gelirse doğumhanede bekliyorsun dedi gözüm korktu

T thatice Şubat ayında doğum yaptım. Sancınızı odanızda çekiyorsunuz, açılma tamamlanınca doğumhaneye gidiyorsunuz. Zaten doktoru girişte gördüm bir de son ıkınmaya yetişti kendileri takibi doğumu ebe yaptırdı. Ama ilgileri düşük. Doğumdan çıktığım gibi kusma isteği oldu bi poşet vermediler, benim ağrı eşiğim düşük ben çok yüksekten hissettim ebe ışığı kapatıp siz uyuyun dedi, emzirme danışmanları yetersiz benim oğlum bi türlü tutamadı göğüsümü ilgilenmediler. Ve crp değeri yüksek çıktı doğum sonrası pat diye nöbetçi çocuk doktoru hayırlı olsun bile demeden yarın kontrole gelin değer yüksekse yoğunbakıma girecek dedi gitti. 0 memnuniyet.

Hayırlı olsun ve geçmiş olsun Olumlu yorumlar okumuştum güzel hastane ve yakın olması nedeni ile başka önerebileceğiniz var mı ?sizin doktorunuz kimdi

Benim Çamlıca Erdem hastanesinde Zeynep Elmalı. Ama Çamlıca Medicana Hastanesi Esra Rahime Çabuktan memnun olan yakın bi tanıdığımız var. Ama biraz fiyatları yüksek.

Arkadaşlar ben de 5 haftalık hamileyim ilk gebeliğim evim Çamlıca erdeme yakın olduğu için şu an oraya gidiyorum kontrollere... adalet hanıma gidiyorum ben daha çok yeni olduğu için iyi mi değil mi karar veremedim ama sakin ve güleryüzlü bi doktor. Kendisine giden oldu mu tavsiye eder misiniz? Normal Doğum istiyorum ben yapan oldu mu? Ayrıca fiyatları çok düşük olduğu için de bizi biraz düşündürüyor açıkcası. Hem olumlu hem de olumsuz yorumlar duyuyorum çevremden Doğum esnasında doktorlar yanlış muamele yapabiliyormuş ama tüm komşularım orda Doğum yapmışlar ve memnunlarmış kafam çok çok karıştı yardım lütfen :((

E Evinkucugu sen bi yoğunbakımına da bak arkadaşım az yataklıydı ben daha önce başka hastanelerde çalıştığım için allah esirgesin bi durum olsa b planım vardı. İnsallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

E Evinkucugu sen bi yoğunbakımına da bak arkadaşım az yataklıydı ben daha önce başka hastanelerde çalıştığım için allah esirgesin bi durum olsa b planım vardı. İnsallah sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Evet doğru diyorsun iyice araştırmak lazım ama ne kadar çok bakılırsa o kadar kafa karışıyor sanki bi yandan da kısmet diyorum önüne geçemeyiz diyorum ay ne bilim ben mi çok evhamlıyım yoksa ilk gebelik olduğu için mi bilemedim :/
Amin inşallah

E Evinkucugu yok evham yapman normal, hele bi doğsun evham tavan yapıyor ben bi kere öğürdü diye 36 saat uyumadım kimseye emanet edip☺️ O anda herkes panik olabiliyor o yüzden herşeyi önden planlayıp net olmak önemli ve rahatlatıcı

E Evinkucugu yok evham yapman normal, hele bi doğsun evham tavan yapıyor ben bi kere öğürdü diye 36 saat uyumadım kimseye emanet edip☺️ O anda herkes panik olabiliyor o yüzden herşeyi önden planlayıp net olmak önemli ve rahatlatıcı

O günlere gelebilirim inşallah ben de kucağıma sağ sağlim alim de gerisi şu anda hiç önemli değil neler duyuyoruz etrafımızda :( insan ister istemez korkuyo kucağıma alana kadar da bu korku geçmez herhalde

Back