• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

camlarinizi ne ile siliyorsunuz?

athena

Goddess of Wisdom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2013
6.523
24.147
548
Cok sey denesem de o bugulu goruntuden kurtulamiyorum maalesef :(
Siz neler kullaniyorsunuz?

bana gelen gündelikçi kadın bulaşık deterjanı fanila parçası ile siliyor, cam yok gibi oluyor resmen :)

bana gelen gündelikçi kadın bulaşık deterjanı fanila parçası ile siliyor, cam yok gibi oluyor resmen :)
Bulasik deterjani mi?
Kopuklu kalmiyor mu cam?
Acaba duruluyor mu sonra?
Denemek lazim.

eger camurluysa bezle camurunu alip bir kova suya biraz kremsiz sampuan dokup siliyorum duruluma yok ilk basta kopuklu gibi kaliyor ama kurudukca piril piril oluyor canim internette arastirabilirsin baya memnun olan var sampuanla cam silme diye

eger camurluysa bezle camurunu alip bir kova suya biraz kremsiz sampuan dokup siliyorum duruluma yok ilk basta kopuklu gibi kaliyor ama kurudukca piril piril oluyor canim internette arastirabilirsin baya memnun olan var sampuanla cam silme diye
Allah allah ciddi mi yaa?
Deneyeceğim saolun.

Bulaşık deterjanı ile siliyorum ayrıca bulaşık makinasının parlatıcısıyla üstünden geçiyorum duruluyorum ve en son minik çekçek ile çekip kuruluyorum.
Parlatıcıyı duşakabin camındada kullanıyorum suyla durulayıp yine çekçek ile suyunu aldırıp çıkıyorum.

Bulaşık deterjanı ile siliyorum ayrıca bulaşık makinasının parlatıcısıyla üstünden geçiyorum duruluyorum ve en son minik çekçek ile çekip kuruluyorum.
Parlatıcıyı duşakabin camındada kullanıyorum suyla durulayıp yine çekçek ile suyunu aldırıp çıkıyorum.
Parlatiiciyii duymustum ;)
Nelere kadirmis bu bulasik deterjani
Saolun

Bugün sade sirkeli suyla sildim sonra kuruladım güzel oldu leke bırakmadı

Yani;
* Bulasik deterjani
* sampuan
*sirke
*arapsabunu

Camlar icin ideal ;)

Tesekkurler hepinizee

Merhabalar.
Kendi soruma bir guncelleme cevabi olsun.
Marka vermek yasak mi bilemiyorum lakin simdiye kadar kullanip da tek memnun kaldigim cam silme urununu sizlerle paylasmak istedim , ihtiyaci olanlar faydalansin diye.
Vissmate hijyenik silikonlu temizleyici muhtesem birseymis! Bu markanin diger urunlerini de denemekteydim ve neredeyse bir cogundan da memnundum. Dedim neden olmasin? Bunu da bir deneyeyim.Kokusu harikaaa, temizleme ve parlatma performansi da on uzerinden 9! Ben cok memnun kaldim acikcasi bulasik deterjani veya sampuanla silmekten daha iyi geldi camlarima. Tavsiyemdir.

1 lt suya iki damla damla konsantre katıp gazete kağıdı ile siliyorum durulama kurulama yapmıyorum
Ya da gazete yerine atılacak penye parçası kullanıyorum
Plâstik çerçeveleri de damla konsantre (ERSAĞ) siliyorum mis oluyor kızlar

1 lt suya iki damla damla konsantre katıp gazete kağıdı ile siliyorum durulama kurulama yapmıyorum
Ya da gazete yerine atılacak penye parçası kullanıyorum
Plâstik çerçeveleri de damla konsantre (ERSAĞ) siliyorum mis oluyor kızlar
Konsantre? Ama ne? Anlamadim canim. Ersag marka cam sil mi anlatmak istedigin?

Marka ersağ da
Ismi damla konsantre
Yer silerken
Hali silerken
Sebze yikarken de damla damla kullanılıyor

Back
X