Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulasik deterjani mi?bana gelen gündelikçi kadın bulaşık deterjanı fanila parçası ile siliyor, cam yok gibi oluyor resmen :)
Bulasik deterjani mi?
Kopuklu kalmiyor mu cam?
Acaba duruluyor mu sonra?
Denemek lazim.
Allah allah ciddi mi yaa?eger camurluysa bezle camurunu alip bir kova suya biraz kremsiz sampuan dokup siliyorum duruluma yok ilk basta kopuklu gibi kaliyor ama kurudukca piril piril oluyor canim internette arastirabilirsin baya memnun olan var sampuanla cam silme diye
Sirkeyi bulasik deterjanli suya mi katacak misiz?bende burada duydum bulaşık deterjani ve sirke çok ise yarıyormuş
henüz denemedim.
temizlik le ilgili bir konu açılmıştı.Sirkeyi bulasik deterjanli suya mi katacak misiz?
Parlatiiciyii duymustumBulaşık deterjanı ile siliyorum ayrıca bulaşık makinasının parlatıcısıyla üstünden geçiyorum duruluyorum ve en son minik çekçek ile çekip kuruluyorum.
Parlatıcıyı duşakabin camındada kullanıyorum suyla durulayıp yine çekçek ile suyunu aldırıp çıkıyorum.
Sivi arap sabunu ile siliyorum. Cokta memnunum.Cok sey denesem de o bugulu goruntuden kurtulamiyorum maalesef
Siz neler kullaniyorsunuz?
Sirke ve su oranini nasil ayarladin canim?Bugün sade sirkeli suyla sildim sonra kuruladım güzel oldu leke bırakmadı
Sirke ve su oranini nasil ayarladin canim?
Konsantre? Ama ne? Anlamadim canim. Ersag marka cam sil mi anlatmak istedigin?1 lt suya iki damla damla konsantre katıp gazete kağıdı ile siliyorum durulama kurulama yapmıyorum
Ya da gazete yerine atılacak penye parçası kullanıyorum
Plâstik çerçeveleri de damla konsantre (ERSAĞ) siliyorum mis oluyor kızlar