- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
[sıze=3]oraya hiç biri namaz kılmak için girmedi canlarını kurtarmak için girdiler. Kapıda ayakkabılarını çıkarıp gül suyu sürünüp mü gireceklerdi. Camiye yapılan saygısızlığı bende kaldıramam. Hiç bir dine saygısızlık hoşgörü kabul etmez ama bunun saygısızlık olarak yapılmadığı aşikardır. Neden arka sokaklarda dövülerek öldürülen insanlar için bir allah rahmet eylesin bile demeyen bazı kanallar ve kişiler camide çekilen bir kare için bu kadar kaplan kesildi? Geziden bir kare bile göstermeyenler neden bu kareyi çarşaf çarşaf gösterdi.
Teşekkürler medya, teşekkürler yandaş haber, teşekkürler türkiye'm[/sıze]
türk bayrağını yakarken geziciler, neden bir vatansever alamadı ellerinden neden ??? O kadar zor muydu?? Polis aracını yaktıktan sonra türk bayrağına sarılanlarıda gösterdi bu medya merak etmeyin
Onlarda insan en nihayetinden göstericilerin yaptığı taşkınlıklara taş olsa dayanmazdı çatlardı. Bence en büyük yanlışı emniyet genel müdürlüğü yaptı trilyonları bulan hasarı tüm göstericilere pay edip onlara ödetmeliydi. Bana göre en büyük hata buydu. Yeterince tecelli edemedi adalet.
Belki içilmedi ama o zmn neden ayakkabılarının pisliğiyle içeri daldılar neden gül kokan camiyi kirlettiler neden camide öpüştüler sorarım ama aslında olarda olmadı onlarda sonradan montajlandı dimi. Kandırmayın kendinizi rica ederim kimse yemiyor artık
O haberi okumadım yalnız olaydaki faiilerin ahlak yoksunu oldukları ve islamdan nasiplerini almadıkları açık diğer konuya gelicek olursak zaten konuşacak o kadaaarr çok şey var ama ne yazıkki uykum geldi .bu konu burda kapansın sizede iyi geceler
Onlarda insan en nihayetinden göstericilerin yaptığı taşkınlıklara taş olsa dayanmazdı çatlardı. Bence en büyük yanlışı emniyet genel müdürlüğü yaptı trilyonları bulan hasarı tüm göstericilere pay edip onlara ödetmeliydi. Bana göre en büyük hata buydu. Yeterince tecelli edemedi adalet.
siz o görüntüleri gördünüzmü. insanlar nefes alamıyordu,kan revan içindeydi,can çekişiyorlardı. camiye sığındılar. ölümle yaşam arasındayken siz ayakkabıyı düşünemezsiniz.ben ölüyorum nefes alamıyorum ,ama bir dakika ayakkabım pis mi diyecekler...yok artık.Belki içilmedi ama o zmn neden ayakkabılarının pisliğiyle içeri daldılar neden gül kokan camiyi kirlettiler neden camide öpüştüler sorarım ama aslında olarda olmadı onlarda sonradan montajlandı dimi. Kandırmayın kendinizi rica ederim kimse yemiyor artık
ha onunda gerçeği açıklandı. seneler öncesi pkklıların resmini koymuşlar. göstericiler bayrak yaktı diye.türk bayrağını yakarken geziciler, neden bir vatansever alamadı ellerinden neden ??? O kadar zor muydu?? Polis aracını yaktıktan sonra türk bayrağına sarılanlarıda gösterdi bu medya merak etmeyin
ha onunda gerçeği açıklandı. seneler öncesi pkklıların resmini koymuşlar. göstericiler bayrak yaktı diye.
biraz haberleri takip edebilsek ne güzel olurdu değilmi.
ee yanlı medyayı takip ederlerse böyle sahtE resimlere inanırlar tabii.Haberler göstermemiştir ki.. Halk tv ve internetten haber alabiliyoduk sadece..
zavallı çocuklara iftira atmışlar demek, ne ka günah, kesin parka ve istiklaldeki ramazan iftarına da içkileri aynı kişiler götürmüştür :26: ya bu çocuklar çok masum tamamen iyi niyetlerinin kurbanı oldular aslında bakalım daha neler duycaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?