• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El camino marka bebek arabası satıyorum

nehir10

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
10
0
16
Balıkesir
kızım 8 aylık olacak ne yaptıysak bi türlü arabasına binmedi ağlıyo koyunca bende satmaya karar verdim böyle büyüyecek anlaşılan :) almak isteyen olursa resim koyarım.civil mağazasında 170 civarı bişeydi 7aylık araba sıfır sayılır.arabayı genelde boş kullandık malum bebiş kucakta eşimde boş arabayı sürerdi artık pes ettik.fiyatı 120 tl balıkesir merkezdeyim

kusura bakmayın yeni fırsat bulabildim.kullandık sayılmaz bebeğim arabaya binmiyor 26 temmuzda doğdu kızım önüde kışa geldi 2 aydır dışarda bindirmeye çalışıyoruz ama bi türlü binmek istemedi.evin içerisinde koyup dolaştırdım,zaten görünce anlarsınız kumaşında herhangi bi yerinde leke bile yok.mailinize gönderiyorum resimleri

kusura bakmayın yeni fırsat bulabildim.kullandık sayılmaz bebeğim arabaya binmiyor 26 temmuzda doğdu kızım önüde kışa geldi 2 aydır dışarda bindirmeye çalışıyoruz ama bi türlü binmek istemedi.evin içerisinde koyup dolaştırdım,zaten görünce anlarsınız kumaşında herhangi bi yerinde leke bile yok.mailinize gönderiyorum resimleri
..................................................

Eklentiler

• $100_5946.jpg
    $100_5946.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 63
  • $100_5958.jpg
    $100_5958.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 60
  • $100_5972.jpg
    $100_5972.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $100_9781.jpg
    $100_9781.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 75
arkadaşlar fiyatını 100 tlye düşürdüm evde bekleyeceğine satılsın bari almak isteyen olursa ptt kargoyla kapıda ödemeli gönderiyorum.balıkesirde olan varsa elden teslim ederim

Back