- Konu Sahibi ferayfusun87
-
iyi niyetle bir konu actiginizi anliyorum ama herkesin farkli bir sinavi var bu hayatta.yani bence bircok konuda yeterince caba gosterildiyse kabullenip ona gore bir yol cizmek daha iyi hissettiren bir ruh hali.her zaman bir b planina sahip olmak gibi dusunun.ayrica bence o yasta anne olmak bencilce normal halk icin.cocuk ergenlige geldiginde yasli bir anne baba olacak.kusak catismasi olacak.ama oyle unlu ve zengin biriysen sagligin formun yerindeyse belki olabilir.umut her zaman iyi degildir.Evet katılıyorum. Bu konuda da ümit vadeden örnekler var her zaman, cameron diaz 43 yaşında evlendi üstüne üstlük kocası 7 yaş ufak.
İşyerimde evde kaldım diye ağlayan bir kadın vardı, 46 yaşında evlendi.
Sizin benimle bir derdiniz mi var ?Pardon da bizim yapacağımız çocuk yaşi sizi niye gerdi ??
Siz yapmışsınızdır 20lerde çocukları. Sağlıkla büyütün. Bizim de kendi bedenimiz üzerinde söz hakkımız var. 30larda evlendim diye niye çocuktan mahrum kalayım ki?
Evet kafam sizden temiz çok şükür. En azından empati duygum var. Burada anne olsaydım da bu kadar ahkam kesmezdim. Benim yerimde olup 32 yaşında çocuksuz da olabilirdiniz.
Realist olmak demek çocuk yapmamak demek değildir. Riski bilip sürekli kontrole gidip bilimum ikili tarama testlerini yaptırıp temkinli ilerlemektir.
Bırakın zorlukları da 35 40dan sonra çocuk yapacak kişiler düşünsün.
bir de forumda evlat edinme bolumune ve sumuklu bocegin hikayesine bakmalarini tavsiye ederim. her insan dogurmak hatta cocuk sahibi olmak zorunda degil. cok guzel ilham verici hikayeler var orada. keske 1 tane daha cocuk bakacak sabrim olsa ben de bir evlada yuva acabilsem.Tüp bebek bölümünde 40 yaşından sonra anne olmak isteyenler bölümüne isterseniz bir göz atın, belki biraz empati yapar anlarsınız.
Sizinle bir derdim yok.Sizin benimle bir derdiniz mi var ?
Hanımefendi benden ağır kaç yazı var burada !!
Ben Cameron,Charlize, Sandra ....ile olmuyor maalesef diyorum realite diye bişey var diyorum!!!
28 de bebeğimi dunyaya getirdim maalesef prematüre oldu o kadar zorlandım ki tam rahat edecekken gıda alerjisi başladı o kadar bittim ki anlatamam ki anlatmiyim....
Belki de ben pasif bir kadınım ki bunu kabul ediyorum çabuk pes ederim. Bu yüzden olabilir ama çoğu arkadaşımda benim gibi görüyorum neyse laf uzadı bu hayat Cameron da olsa 1000 kez çekerdi. O kadın bı örnek değil tıpkı yaş konusunda Acun ile Şeyma bin örnek olmaması gibi.... Rabbim yolunu açık etsin.
Bu tamamen ben zamaninda boyle dusunup yandim siz de yanın hesabi. Yoksa insan başkasının hayatina bu kadar karisma hakkını kendinde bulmaz. Bu enerjiyi cocuk/larina harcasalar cok daha verimli olur aslinda.Ama burada şu dikkatimi çekti. Hep 20lerde anne olanlar 35ten sonra çocuk sahibi olunmasına karşı..
Yahu bu 35 ve üstü kadınlar size ne etti bacılar diyesim geldi..
Ah be canim senin yaşın çok ütopik değil ki teyzemler de bu yaşlar da evlendi biri tek çocuk diğeri iki çocuk yaptı ... Örnek Cameron Diaz olunca ben 40 üstüne konuştum. Gördünüz mü Amerikalıları kardeşi kardeşe hersekilde kirdiriyor
Sizinle bir derdim yok.
Çocuğunuza geçmiş olsun.
Gönül ister herkes 28de doğursun ama hayat herkese aynı akmıyor. Ben 32yim. Evlensem olacağım yaş tahminen 33 34 civarı. Yani hemen hamile kalabilsem bile yaş olacak 35 36. Sırf 35i 40i geçtik diye çocuk yapılmamasını abartı buluyorum. Tabi istemeyen hiç yapmaz. Tercih meselesi..
Ama burada şu dikkatimi çekti. Hep 20lerde anne olanlar 35ten sonra çocuk sahibi olunmasına karşı..
35 yaş normalde 47 fazla demek istiyorlar bence. Boşver zaten hayırlısını iste. Çocuk işi gerçekten çok zor kafa götürmüyor. Devreler yanıyor bir süre sonra. Birde 50 yaşında olsan bu mümkün görünmüyor bizler için. İnsan oğlu hep bir merak peşinde işte.
Sizinle bir derdim yok.
Çocuğunuza geçmiş olsun.
Gönül ister herkes 28de doğursun ama hayat herkese aynı akmıyor. Ben 32yim. Evlensem olacağım yaş tahminen 33 34 civarı. Yani hemen hamile kalabilsem bile yaş olacak 35 36. Sırf 35i 40i geçtik diye çocuk yapılmamasını abartı buluyorum. Tabi istemeyen hiç yapmaz. Tercih meselesi..
Ama burada şu dikkatimi çekti. Hep 20lerde anne olanlar 35ten sonra çocuk sahibi olunmasına karşı..
Evet kendimiz gibi olmayanı hemen dışlıyoruz.Bu tamamen ben zamaninda boyle dusunup yandim siz de yanın hesabi. Yoksa insan başkasının hayatina bu kadar karisma hakkını kendinde bulmaz. Bu enerjiyi cocuk/larina harcasalar cok daha verimli olur aslinda.
Bir anne olarak gereken yapildiysa o cocuk zaten 20 yasindan sonra kendi ayaklari uzerinde duracak ve evden ayrılmak isteyecektir.Evet kendimiz gibi olmayanı hemen dışlıyoruz.
Bir de herkes aynı koşullarda yaşamıyor. Zaman herkes için farklı akıyor. Bence de enerjiyi çocuklarına harcasalar daha mutlu olurlar cnm
Amin teşekkür ederim..Ah be canim senin yaşın çok ütopik değil ki teyzemler de bu yaşlar da evlendi biri tek çocuk diğeri iki çocuk yaptı ... Örnek Cameron Diaz olunca ben 40 üstüne konuştum. Gördünüz mü Amerikalıları kardeşi kardeşe hersekilde kirdiriyor
Bilemiyorum ama benim tezim bu nesilin sabırsız ve güçsüz olduğu. Hele de titizsen annelik cidden zor ve kadının tüm hatlarla teyakkuzda olmasını istiyor. Allah hepimize yardım etsin, inşallah karşına evlat verebilecek hayırlı bir erkek çıksın gerisi nasip kısmet...
Maalesef çok sabirsizim ve titizim bitiyorum, inşallah çocuğunuz olunca hiç alerji yüzü görmezsiniz
Amin teşekkür ederim..
Yok ben önceki jenerasyonum 87liyim:) Bu yeni jenerasyon çok sabırsız katılıyorum. Her şeyi mükemmel istiyorlar.
Teyzeleriniz doğal yolla mi hamile kaldı?
Evet hayırlısı ise olsun diyorum. Yoksa olmasın.35 yaş normalde 47 fazla demek istiyorlar bence. Boşver zaten hayırlısını iste. Çocuk işi gerçekten çok zor kafa götürmüyor. Devreler yanıyor bir süre sonra. Birde 50 yaşında olsan bu mümkün görünmüyor bizler için. İnsan oğlu hep bir merak peşinde işte.
Benim için motive ediciydi teşekkürler bilgi içinHanımlar uzun sayılabilecek bir süredir burayı takip ediyorum. Evlenmediği için üzülenler var, "evlenemiyorum yaşım ilerledi çocuk yapabilecek miyim yalnız mı öleceğim" diye konular açılıyor, ya da evli olduğu halde çocuk için üzülenler var.. herkese moral olsun diye paylaşmak istedim: oyuncu cameron diaz 47 yaşında anne olduve çok sağlıklı bir kızı var. Hiçbirşey için geç değil, hayatta mucizeler her zaman var.. cameron diaz hollywood yıldızı olmasına rağmen geç evlendi , üstelik kendinden 7 yaş küçük bir beyle. Her erkek ille de 20'lik isterim diye tutturmuyor kafaların uyuşmasına önem veren vijdanlı erkekler de var dünyada. Evlenmek isteyen bekar hanımlar için çok güzel motive edici bir örnek.
Senin yaşında birşey yok. Bende 35 im ikinciye hamileyim. 30 lu yaşlar artık sorun değil zaten. Umarım kendine en uygun eş Çıksın karşına. Nasıl ki Sırf çocuk için evlenilmesi yanlış bir kararsa, sırf çocuk sahibi olmak için 50 yaşında Bile denemek çocuk için büyük riskler taşıyor burada anlatılmak istenen bu sadece. Kısacası senin henüz vaktin var
Evet hayırlısı ise olsun diyorum. Yoksa olmasın.
Mutlu huzurlu yuvam olacak ise olsun. Sırf çocuk için evlenilmesine karşıyım. Tüm bekarların kalbindan geçenler olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?