Cameron Diaz 47 yaşında çocuk doğurdu

35-40 yas uzeri engelli cocuk dogurma riski kuzen evliliginde olandan daha fazla.
bunlara ozenmek veya ozendirmek dogru degil. ha olan olur baska ama alkis tutulacak matah bir durum degil.
nerde var bunun gercek kaynakları olan makalesi?
atar mısınız?

Aa yorumlara hiç bakmamistim şimdi yazdim gayet dalga geçen bir yorum , gonderdikten sonra senin yorumunu gördüm
İsteyen istediği yaşta doğurur , genç dogurunca çocukta risk olmuyor mıymış? Nasıl bir cehalettir bu
Sinir oldum keşke yapmasaydim bı önceki yorumumu

Geç kalmadan düzelttim yorumumu

Olay doğurmak mi yani anlamadım ki ciddi şaşırıyorum önemli olan o cocukla olabilmen yoksa 80 yaşında doğur kime ne

Su konuya ciddi yorum yazmayayım diyordum ama bazi yorumlar haddini asti.

Sahsim adina konusacak olursam : ben koca degil iyi bir baba modeli bulmadan cocuk yapmayi düşünmüyorum. Bana gore evlenmeden de cocuk yapilabilir. Yalniz karşılaştığım erkeklerden dolayi da bu ihtimal sifira yakın.

Bu ihtimal sifira yakin da olsa cok iyi cocuk yetistirecegimi biliyorum. Gerek akademik alanda basarili olmasi icin gerekse her acidan bilincli bir birey olmasi icin ona gerekli donanimi sağlayabilirim.

Benim anlamadigim bu durumun çocuklarını tabletle, telefonla büyüten hatta beraber büyüyen gunumuz annelerini neden ilgilendirdigi?

nerde var bunun gercek kaynakları olan makalesi?
atar mısınız?
Burada var, bir bakın isterseniz.
Ayrıca doktor olduğunuzu söylüyordunuz, branşınız jinekoloji mi bilmiyorum ama bunu birçok doktor söylüyor.
"35 yaşından sonra kadınların biyolojik saati yavaş yavaş değiştiği için engelli çocuk doğurma olasılığı bir miktar artıyor" demişti. Annem 37'sinde hamile kalmıştı.

değil .
ben 35 üstü hamilelik risksiz demedim . akraba evliliğinden daha riskli olduğu nerden çıktı dedim . sağlam bir kaynak olması lazım cünkü bunun böyla rahatca denmesi için

30 yaşından sonra belli bir maddi güce, sosyal statüye ve çok daha fazla donanıma sahipken anne olmak gayet özendirilesi neyini beğenmiyorsunuz? Yirmili yaşlarda okul biter bitmez evlenip arka arkaya iki çocuk yapıp 30dan sonra iş hayatına atılmaya çalışmak mı daha özendirilesi geliyor size anlamadım? Ayrıca bariz risklerin önceden tespiti de mümkün artık gerekli önlemler de alınıyor.

Eğer anne de bebek de sağlıklıysa ve yeterli maddi güç de varsa 47 yaşında çocuk sahibi olmanın nesi yanlış? Gayet normal geliyor bana. En mantıklı gerekçe enerji olabilir ama genç annelerin de enerjilerinin ne kadarını çocuğa verdikleri tartışılır.

Hepsinden tüm bu bahanelerden öte insanları bu türe yorumlarla incitmenize lüzum var mı hakikaten anlamıyorum. Yeni evlililere çocuk yok mu yoksa olmuyor mu diyen anlayışsız insanlara benziyosunuz. Yazık.

Motive edici bir örnek ama çameron diaz o nihayetinde bir cok imkana sahip yurdumda hiç bi bayanın imkanı yok benim tanıdığım biri var 45 yaşında anne oldu 40 yaşında anne olan tonla kişi tanıyorum o ayrı imkanda cok önemli bu işlerde maddiyat tabiki önce Rabbim verecek

Sırf annelik duygusunu tatmak için o yaşta çocuk dünyaya getirilmesini doğru bulmuyorum. Babam 50 yaşında annem de 57 yaşında vefat etti. Bu yaşta bile annesizlik babasizlik zorken küçücük çocuk ne yapsın

Ya 50 yaşında cocuk doğurmakta cocuğa haksızlık değilmi bide ünlünün imkanlariyla güzel hayallere dalmakta ne bileyim

Ben konudan cok diaz ornegine takildim zaten.
Acayip gicik oluyorum unlulerin hayatina, giydigine, taktigina kiyas yapmayi.

"Shakira da 1.55 boyunda"
X ünlüsünün de kocasi kendinden kısaymiş
Yok Y ünlüsünün poposu da buyukmuş
Bilmem hangi ünlü de şu kiloydaymiş, şu yaşta evlenmiş bilemm ne.
.......

Eeee yani????? Mesrla Shakiranin 1.55 olmasinin diger 1.55lere faydasi nedir? Her 1.55 olan shakira mi veya shakira olma potansiyeli mi var?
Birsey anlatirken desteklemek için işin icine ünlü birini soktugu zaman otomatik olarak o kişiyi negatif algiliyorum ben, baya çaresiz bir profil ciziyor gozumde.

Hayir bi de o ornek alinan insanlarla bizim yaşamamizin, cevreminizin, sartlarimizin arasinda uçurumlar var.
Diaz ornegini katmadan anlatsa daha iyiydi sanki 40 ustu dogumu dunyada ilk kez diaz yapti ve tip tarihe geçen ilk dogum oldu gibi yazmis

Son düzenleme:
Şu tıp biraz daha ilerlese,doğum öncesi genetik tedaviler yapılabilse de şu 20'li yaşlarda evlenmeyi başarı sayanların ağzı bir güzel kapansa,ne hadsiz yorumlar var,özendirmeyin yazmışlar,olur yargılayalım niye 45'inde doğurdun diye,yerinizi bilin azıcık.
Herkes farkında neyin ne derece riskleri olduğunun,durumu göze alan o,size ne ? İlahi adalet falan yazan var,ne diyeyim bazı insanlar gerçekten nefretini nereye kusacağını bilmiyor.Midem bulandı bazı yorumlardan,böyle hemcinsler olmaz olsun.

Hersey mümkün. Benimde bir arkadasim 47 yasinda dogurdu gayette guzel bakiyor kizina masallah. 50 li yaslar olsa neyse diyecegim 40 li yaslarda dogum normallesiyor.Bu arada bende anneyim ve 42 yasimda 2.cocugum olsun istiyorum.Cok yogun calisiyor ve yoruluyorum ama cocuklarima bakacak gücü Allahin izniyle her daim bulurum.

Evet bu haberi ben de okumuştum.tup bebek tedavisi çok gelişti ama bu örneklerde şöyle bir sıkıntı var.belli bir yaş üzeri tüp bebek tedavisinde kadının yaşı dolayısıyla yumurta sorunu oluyor ve bu tedavide başka bir kadının yumurtalarından faydalanıyor.seren Serengil in son tüp bebek tedavidinde ve boşanmasında çokça söz konusu olmuştu.yani bunuda her kadın kabul etmez bence.47yaşındaki bir kadının kendi yumurtası ile hamile kalması imkansıza yakın.

Biyolojik çocuğu olmayabilir. Hamile halini görmedik. 47 yaşında bir kadının biyolojik çocuk sahibi olması çoook çoook zor.

Bide neden bu kadar alınılmış anlamadım neyse daha fazla yazmim konu sacma bi yere gidiyor

Füsun Demirel’in hem yumurta hem de sperm donasyonuydu

yani insanların işine de karışmak doğru değil ama donasyon olduktan sonra o yaşta hamilelik riski neden alınır ki. evlatlik almak daha iyi değil mi. tek donasyon olsa en azından birisi için kendi kanı vs gibi bir durum olurdu ama hem sperm hem yumurta donasyonunu anlayamadım.

Bide neden bu kadar alınılmış anlamadım neyse daha fazla yazmim konu sacma bi yere gidiyor
Anlamazlar çünkü genelde yazanlar 40 ve sonrası gibi çocuk düşünenler ya da o yaşa yakınlar.

Biz burada yaşayan bilen olarak zorluklarından bahsediyoruz psikolojik, fizyolojik,sosyal hayat.... Ama atalarımızın bı kez daha haklı çıkmasına sevinsem mi, uzulsem mi? Bekara karı boşamak kolay!
40 dan sonra tüm hirslarindan arınıp baksınlar helal...

Daha geçen sevgilisiyle arasında 20 yaş olan kız ama Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu arasında bilmem kaç yaş var diyince de çıldırmıştim... Ulen Kenan manken,oyuncu senin ki evlenince 3 sene sonra 2 oda 1 salon

Cameron hanım isterse 60 da dogursun ondaki hayat bende olsa bende yaparım. Ki gerçek olduğuna inanmıyorum, bu devrin kadınları anneannem gibi 41 inde doğurup 80 inde hala fit fır dolanamaz. Varsa da anlindan öpüyorum.
Anneannem tereyağı yemiş margarin bilmez... Hoşaf kaynatmis şekersiz,kola nedir bilmez...meyve yerdi pasta falan bilmez ....

Neyse daha fazla polemiğe gerek yok bazılarına mutluluklar ne temiz kafalar, şu pozitif kadın ayrımcılığın gözü kör ola...neden realist olamıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…