Cameron Diaz 47 yaşında çocuk doğurdu

Aaa kimle ne zaman evlenmiş haberim yok

Reactions: 000
Bir cok hollywood yıldızı taşıyıcı anne ile evlat sahibi oluyormuş. Çoğu kendini hamile gösterip hatta. Cameron Diaz böyle hop diye birden bebekle ortaya çıkması da bir örneği olabilir
Hatta İngiliz prensi ile evlenen Megan için bile denildi 35 yaşında nasıl hemen hamile kaldı diye. Çocuk süt gibi beyaz da doğunca iyice böyle bir tayfa oluştu. Bebeği asla kabul etmiyorlar.

Ayrıca Diaz ne bebeği gösteren ne de bilgi verecem demiş. Niye yahu doğuranlar çatır çatır foto çektiriyor

47 de dogurmussa dogurmus hayırlı olsun
annanelerımız zamanında da ılla dogururlardı 40 lı yaslarda
benım annanem babanem halalarım hep 40-45 arası mutlaka dogum yaptılar
sanırım bu yuzden de menepoza gırmelerı hep 55-60 yas aralıklarında oldu

Anne olmak isteyen kadinlara sesleniyorum lutfen ama lutfen once kendi fizyolojinizi ögrenin. Mesala sunu bilin yumurta sayiniz asla artmaz ve bellidir. Gencken daha fazladir yas ilerledikce rezerviniz azalir. Insan kendi anatomisini bilecek bu bedende yasiyorsak elimizin altindada herseyi ogrenebilcegimiz bi cihaz varken kendimizi yaratilisimizi bilmek zorundayiz. Binde bir olan örneklerle insanlari yanlis yonlendirmeyin. Pozitif bakisinizi takdir ediyorum ama bi yandan da hayatta bilim diye bisey var ve onun gercekleri var.

Anne olmak 40 yaş sonrası epey tehlikeli olabilir ama mutlu olmak için 100 yaşında da olsan geç bir yaş değil.
Anne olmak, evlenmek, ev, araba için yaşamamalı mutluluk önce gelmeli.
Mutlu ol.
Gerisi gelir

Siz bu istisnasiniz ve istisnalar kaideyi bozmaz!

Bunu yazan sırf teselli diye yazmış eminim o kişi sizin gibi fit ve enerjik değildir.
ben istisna olduğumu düşünmüyorum, 40 lı yaşlarda birçok arkadaşım var hepsi de yeterince enerjik ve dünyevi görevlerine (çocuk bakmak gibi) fazlasıyla yetebilen. Mesela bir annem var ki Allah uzun ömürler versin 57 yaşında hem görüntü hem enerji olarak hepimizi sıraya dizer Biliyosunuz evriliyoruz, yüzyıllarca öncesi gibi 25-30 yaşında ölmüyoruz. Ortalama ömür bile dünyada 74 küsür (kadınlarda), ama malesef bize dayatılarak yedirilip içirilen zehirli/hormonlu herşey doğurganlık yaşımızı aynı oranda yükseltmiyor tam tersine düşürüyor

Sevgili anneler kesin kesin ahkamlari..
Ama bir yakınınız 30larin sonu veya 40larda evlense çocuğu olsun diye ne kadar moral verirsiniz. Umut aşılarsınız. Allah büyük çabala dersiniz..
Ama burada anonimiz ya herkes bol keseden bekarları üzüyor.
Bende bekarim. Diyelim evlendim Allah nasip ederse 42 de bile doğururum kime ne..
Sanki buradaki üyelerden yardım isteyeceğiz..
Çocuğu yapan maddi ve manevi kendini 40larda garantilemiştir zaten.
Ben evli olsam çocuğum olsa buradaki bekar üyelere üzülmeyin olacağı varsa olur siz çabalayın yazardım. Sanki sadece 20lerdeki kadınların üreme hakkı var. Kadınlar arasında empati duygusu sıfır bir daha görmüş oldum. Sırf 40larinda diye bir kadın annelik duygusunu tatmasın mi? Herşeye siz mi karar veriyorsunuz? Yok 40 yaşında kadınların enerjisi kalmazmış. Nereden biliyorsunuz? Belki 20lerinde istemeyerek anne olandan daha iyi anne olacak. Sanki bütün parametreleri hesaplamış gibi bol keseden konuşuyorsunuz. Empati yapın.
Biraz empati yapın lütfen.

Aslında hemen hemen aynı kapıya geliyoruz... Bizler maalesef çürük bir nesil olduk... Neredeyse çoğu gebelikler bile riskli, neden beslenmemiz kötü!

Aslında hemen hemen aynı kapıya geliyoruz... Bizler maalesef çürük bir nesil olduk... Neredeyse çoğu gebelikler bile riskli, neden beslenmemiz kötü!
aynı kapıya gelemeyiz çünkü 40 yaşından sonra çocuğa enerjisi yetmeyeceğini düşünmekle, doğurganlık yaşının beslenmeye bağlı olarak düşmesi aynı katta değil

Olacağı varsa 50 sinde de oluyor, yoksa 20 sinde de olmuyor.

Elindeki hayat ile mutlu olabilmeyi öğrenmek lazım.

Ben evli değilim, bu saatten sonra çocuğumun da olacağını sanmam, ama konu sahibi iyi niyetle paylaşmış, niye bu kadar olumsuz tepki almış anlamadım.

Sanki umutsuz olan herkes bu mesaja tutunup teselli olacak, aman olmasınlar sakın, boş işler der gibi.

Herkes kendi aklına yattığı gibi yaşamaya devam ediyor, edecek. Bu kadar tepkiye gerek yok bence.

Annem kardeşimi 42 de doğurdu, keşke etrafımda ki 20 likler annemin yarısı kadar olsa... elinde telefonla büyüyor çocuklar; annem kardeşimle scrabble oynardı mesela, okula gitmeden bile okur yazardı bizim ki.

Bu konularda birini üzmek isteyeceğim son şeylerden biridir. Elbette insanın kaç yaşında doğuracağına başka kimse karar veremez. Vücudu, enerjisi, psikolojisi elveriyorsa, tamamen kendi bileceği iş. 37 yaşında ve 42 yaşında anne olmuş iki arkadaşım var. İsteyen Cameron Diaz'ın yaşında da olabilir, abes bir durum değil, kimseyi de ilgilendirmez. Ama şunları da göz önünde bulundurmak gerekiyor, biz normal vatandaşlar Cameron Diaz değiliz, o gözünü karartıp on tane de doğurabilir ama düz vatandaşın 1 tane doğururken bile göz önüne alması gereken çok şey var. Bu tamamen yaştan bağımsız bir konu. Yorumum da bununla ilgiliydi. Yazdığımı beğenmediğiniz ve yazılanlara üzüldüğünüzü hissettiğim için cevap vermek istedim. Aşk olsun yani, bir daha okuyun lütfen, şu itham ettiğiniz şeylerden bir tanesini ima eden bir şey yazmış mıyım? =( Allah gönlünüze göre versin, umarım sizin de bir gün evladınız olur.

Bu konularda biraz ilahi adalet işliyor gibi yani 20'lerde talip bolken hepsine kulp bulup eleyen kızlar 30'larda kara kara düşünüyor hale geliyor hep daha iyisi hep daha iyisini arama hevesi işte. evet insan her yaşta doğurabilir isterse ancak 40'larda anne olmakla 30'ların başında anne olmak arasında 30'larda doğurmakla 20'lerin ortasında doğurmak arasında fark var.
o yüzden gelen talipleri çok aşırı bir falsosu yoksa hemen elemeyip bir şans vermek gerekiyor.
ancak gördüğüm genç kızlar adam çok olduğu için belki daha iyisi gelir diyerek hemen sırt çeviriyor.
sonra buralarda kısmetine çözüm aranıyor işte..

kimseyi yaşı ile veya enerjisi ile yargılamak gibi bir niyetim yok. ben realiteyi savunan bir insanım. benim annem kardeşimi 35 yaşında doğurdu. şu an 59 yaşında hepimizi cebinden çıkarır enerjisi var, hala çalışıyor inanılmaz sosyal fakat 23 yaşındaki kardeşimin hala geleceğini düşünmek onu yoruyor. ben kendi hayatımı kurdum kendi yolumda yürüyorum ama kardeşim hala okuyor ve annemin omzunda yük. okutmak zorunda bunun için çalışmak zorunda. kendi başına olsa gezer tozar ama evlat sorumluluğunu atamazsın.
tamam anneliği tatmak herkesin hakkı ama bunun da hem ebeveynler için hem evlatlar için bir karşılığı var.
tıbbi gerçekler sosyal gerçeklerle örtüşemiyor maalesef.

Çok daha sağlıklı olur , her şey pesinden kosmak degil , o yaslarda insanlar hayati daha bir anlamlandirmis hirslarini kölesi olmayı bırakmış oluyorlar . Bu yüzden 20 li yaşlardan çok daha iyi ebeveynlik yaptıklarını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…