- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 53
- 37
- Konu Sahibi ferayfusun87
-
47 yasinda neyleyim anne olmayi ..
hicte umut verici degil.
son zamanlar anne olma istegim iyice artti ama aday bile yok.
47 yasinda olsam kedi beslerim
Bence öyle değil annelik her yaşta tatlı bir duygudur.
Kuzenim de çok üzülürdü evlenemediği için.Bence öyle değil annelik her yaşta tatlı bir duygudur.
Evet katılıyorum. Bu konuda da ümit vadeden örnekler var her zaman, cameron diaz 43 yaşında evlendi üstüne üstlük kocası 7 yaş ufak.
İşyerimde evde kaldım diye ağlayan bir kadın vardı, 46 yaşında evlendi.
32 yaşında bekar biri olarak bu bana ümit verdi.Hanımlar uzun sayılabilecek bir süredir burayı takip ediyorum. Evlenmediği için üzülenler var, "evlenemiyorum yaşım ilerledi çocuk yapabilecek miyim yalnız mı öleceğim" diye konular açılıyor, ya da evli olduğu halde çocuk için üzülenler var.. herkese moral olsun diye paylaşmak istedim: oyuncu cameron diaz 47 yaşında anne olduve çok sağlıklı bir kızı var. Hiçbirşey için geç değil, hayatta mucizeler her zaman var.. cameron diaz hollywood yıldızı olmasına rağmen geç evlendi , üstelik kendinden 7 yaş küçük bir beyle. Her erkek ille de 20'lik isterim diye tutturmuyor kafaların uyuşmasına önem veren vijdanlı erkekler de var dünyada. Evlenmek isteyen bekar hanımlar için çok güzel motive edici bir örnek.
Hanımlar uzun sayılabilecek bir süredir burayı takip ediyorum. Evlenmediği için üzülenler var, "evlenemiyorum yaşım ilerledi çocuk yapabilecek miyim yalnız mı öleceğim" diye konular açılıyor, ya da evli olduğu halde çocuk için üzülenler var.. herkese moral olsun diye paylaşmak istedim: oyuncu cameron diaz 47 yaşında anne olduve çok sağlıklı bir kızı var. Hiçbirşey için geç değil, hayatta mucizeler her zaman var.. cameron diaz hollywood yıldızı olmasına rağmen geç evlendi , üstelik kendinden 7 yaş küçük bir beyle. Her erkek ille de 20'lik isterim diye tutturmuyor kafaların uyuşmasına önem veren vijdanlı erkekler de var dünyada. Evlenmek isteyen bekar hanımlar için çok güzel motive edici bir örnek.
Yani Cameron Diaz yalnız değil zaten böyle bir çok örnek var. Benim yakınımda da 51 yaşında doğuran var, 45 yaşında doğuran var (doğal hamile kalıp). Bunlar zaten bilinmeyen şeyler değil ama bu örneklerin, doğanın "mucizesi" veya tıbbın ilerleyişi olduğunu da biliyodur herkes sanırımHanımlar uzun sayılabilecek bir süredir burayı takip ediyorum. Evlenmediği için üzülenler var, "evlenemiyorum yaşım ilerledi çocuk yapabilecek miyim yalnız mı öleceğim" diye konular açılıyor, ya da evli olduğu halde çocuk için üzülenler var.. herkese moral olsun diye paylaşmak istedim: oyuncu cameron diaz 47 yaşında anne olduve çok sağlıklı bir kızı var. Hiçbirşey için geç değil, hayatta mucizeler her zaman var.. cameron diaz hollywood yıldızı olmasına rağmen geç evlendi , üstelik kendinden 7 yaş küçük bir beyle. Her erkek ille de 20'lik isterim diye tutturmuyor kafaların uyuşmasına önem veren vijdanlı erkekler de var dünyada. Evlenmek isteyen bekar hanımlar için çok güzel motive edici bir örnek.
Size yüzde yüz katildim.Hem o yasta cocuk bakmasi cok zor,hem de o cocugu kac yasinda dünyada yalniz birakacagin belli degil.O durumda yiginla miras da kalsa degmez.Ama yine de,olabiliyorsa herkes denesin şansini.Kisilerin kendi hayatı.Bir de,karışkan Türk toplumu her firsatta torunun mu diye soranlar olacaktir.Cameron bunu yasamaz tabi47 yaşında bebek ve sonrasında çocuk bakmanın ne kadar zor olduğunun bilincinde değilsin sanırım. Biz cameron değiliz ki çocukla bakıcı ilgilensin. Öldüğümüzde de Servet bırakalım yalnız kalsa da hayatına rahat devam etsin. Hem belki de çok iyi bir transfer sonucu hamile kalmıştır. Doğal yolla mı hamile kalmış?
yani siz de 40'lı yaşları bir gömüp üstüne toprak atmadığınız kaldımevzu herhangi bir yaşta hamile kalabilmek veya çocuk doğurabilmek değil. mevzu o çocuğu doğurduktan sonra onun peşinde koşabilmek, yetebilmek vs..
örnek verdiğiniz kişinin serveti herkesçe malum. o çocuğuna kendi olmasa bile çok sağlıklı bir gelecek bırakabilir.
biz bu ülkenin şartlarında ortalama bir gelirin üzerinde olsak dahi normal bir gelecek sunamazken, 40 küsür yaşındaki insanların çocuk sahibi olduktan sonra o çocukların hali nice olur?
tamam moral vermeye çalışıyorsunuz ama bence realite denen de bir şey var. o yaştan sonra ebeveynlik ne kadar sağlıklı olur??
Siz bu istisnasiniz ve istisnalar kaideyi bozmaz!yani siz de 40'lı yaşları bir gömüp üstüne toprak atmadığınız kaldı39 yaşımdayım çoğu 20 lik insanı cebimden çıkarırım enerjimle, ve çocuğum yok yapmaya çalışıyorum enerjimden ve yetebilmemden yana bir sağlık sorunum olmadığı sürece zerre kadar şüphem yok bu enerji ve yetebilme meselesi kişisel bişey yani oralara çok girmemek lazım bence Mesele sandığınızın aksine tamamen hamile kalabilmek ve doğurabilmekle alakalı, çünkü tıbbi gerçekler var mucizelerin ötesinde..
47 yaşında bebek ve sonrasında çocuk bakmanın ne kadar zor olduğunun bilincinde değilsin sanırım. Biz cameron değiliz ki çocukla bakıcı ilgilensin. Öldüğümüzde de Servet bırakalım yalnız kalsa da hayatına rahat devam etsin. Hem belki de çok iyi bir transfer sonucu hamile kalmıştır. Doğal yolla mı hamile kalmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?