Bebisim
Bildigim kadariyla bu sinav bundan 10-15 yil sonrasi icin bir oncelik saglayacak cocuklarda. Yani meyvesini o zaman toplayacaksin. Cocugunu yurt disina ingilizce kampina falan gonderecekler icin, universiteyi yurt disinda okutacaklar icin bulunmaz firsat.simdiden bu sinava sokup cocugu kendi dengi olan arkadaslariyla kaynastirmak icin bir on adim. İleride yasitlari ingilizce ogrenecem diye cebellesirken seninki somestr tatilini alaskada kendi bilgisine denk arkadaslarla kampta gecirecek misal.
Hiç bir bilgim yok.
Ne kadar eğlenceli de olsa neticede sınav ve başarı durumuna göre belgeyi alacak beya alamayacak. Pahalıdır da kesin.
Be bileyim gerek yok gibi geldi bana. Yanlış yönlendirmek istemem.
Yani kisacasi o sekildevuvvv ne diyorsun
okuldan form göndermişler mayısta imiş sınav. öğretmenlede konuşucam elbette bir bakıyım neymiş dedim. böyle ise süper.
Bebisim
Bildigim kadariyla bu sinav bundan 10-15 yil sonrasi icin bir oncelik saglayacak cocuklarda. Yani meyvesini o zaman toplayacaksin. Cocugunu yurt disina ingilizce kampina falan gonderecekler icin, universiteyi yurt disinda okutacaklar icin bulunmaz firsat.simdiden bu sinava sokup cocugu kendi dengi olan arkadaslariyla kaynastirmak icin bir on adim. İleride yasitlari ingilizce ogrenecem diye cebellesirken seninki somestr tatilini alaskada kendi bilgisine denk arkadaslarla kampta gecirecek misal.
Yani kisacasi o sekilde
Ulkemizin ossdir teogtur gibi gerzekce sinavlari malum dunya genelinde bir halt ifade etmiyor. Uluslararasi gecerliligi olan ve dunya cocuklarini dil din irk ayrimi olmadan tek cati altinda toplayabilecek bir uygulamaya donusturulmesi hedefleniyor. Tesaduf bir okul muduru tanidigin yanindayim su an o da ayni seyi dusunuyor benimle. Yakinda tum bilincli ozel okullar bu catida birlesmeyi hedefliyor. Cocuklar icin hayirlisi.
Şöyle bir baktım dadarkmore cuğumun dediği kadar avantajını göremesem de (okuyamadım daha doğrusu) şimdi bu Starters, Movers, Flyers gibi sınavlar KET, PET, FCE, CAE, CPE sınavları için bir tür ön hazırlık gibiymiş. Bir tür Avrupa Dil Pasaportu yani. Bence girsin hem İngilizcesini ilerletmek için büyük fırsat hem de ileride belki üniversiteyi yurtdışında okumak için burs kazanmasına yönelik bir basamak olur.
İlerisi icin hedeflenen o diye biliyorumAnlamadım bir sınav mı yapacak bunu?
Yoksa bir program mı bu?
Anlamadım bir sınav mı yapacak bunu?
Yoksa bir program mı bu?
ast aynen flayers olanına denk geliyor benim oğlan 6. sınıf olduğu için.
yalnız anlamadığım seninde dediğin ingilizcesini ilerletme kısmı. sınavla ingilizce nasıl ilerleyecek almadı kafam. zira sitesindede böyle yazıyor.
Eğitim vermiyorlar mı hazırlık sınıfı falan. Kendi kendilerine çalışmıyorlardır sanırım özel sınıf açılıyordur.
noopcum bizim okuldan da meaaj geldi , son basvuru 12 ocakti kacirdik , seneye basvuracagiz ama acikcasi nedir ne diildir bende incelemedim , dur bakim gelen bi mail varsa okuldan kopyaliyim buraya
hımm. bir kere etüt olmuştu oğlum bu sınav için demişti ama o zaman belge gelmemişti anlamamıştım.
sınav mayısta imiş. belki girecek öğrenciler için açılır kurs falan.