Arkadaşlar yıllardır kullandığım çamaşır makinam bozuldu ve ben artık tamir ettirmek istemiyorum.
Yenisi hakkındada karar veremiyorum. Hangi marka ve hangi model çamaşır makinası kullanıyorsunuz. Bana tavsiye edermisiniz...
2 ay olmadı daha Profilo aldım. Şimdi alırmısın dersen almam. Çok ses yapıyor.
İndesitin süper sessiz bir modeli vardı, uygundu da fiyatı.
Samsungun da fiyatı uygun, profiloyla aynı özellikte ama servis ağı fazla olmadığı için tercih etmedim. Şimdi olsa alırdım.
Onun dışında Aristonun makineleride fiyat olarak fena değil ama internette çok fazla şikayet okudum vazgeçtim.
Cevap veren herkese teşekkür ediyorum. ben burada sizlere sorarken eşim bosch marka çamaşır makinası almış inş. memnun kalırım benim buzdolabm ve klimam var bosch marka ve ben onlardan memnunum ama bakalım çamaşır makinamıda kullanıp görücem
Cevap veren herkese teşekkür ediyorum. ben burada sizlere sorarken eşim bosch marka çamaşır makinası almış inş. memnun kalırım benim buzdolabm ve klimam var bosch marka ve ben onlardan memnunum ama bakalım çamaşır makinamıda kullanıp görücem
bencede boscg marka en güzeli benim beyaz eşyalarım arçelik ve hiç memnun değilim. annemin hepsi bosch senelerdir çok güzel yıkaması var. iyi günlerde kullanman dileklerimle