Çamaşırlarınızı hangi deterjanla yıkıyorsunuz ?

yasamsaleda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
26
0
36
İstanbul
arkadaşlar çamaşırlarınızı hangi deterjanla yıkıyorsunuz...ben persil ve ariel denedim memnun kalmadım ...şimdi bingo renk koruyuculu aldım kokusu süper fenada yıkamıyor ama sizin öneriniz varmı...yumuşatıcı olarakta vernel konsantre mor kullanıyorum...hem temizlik hemde kalıcı güzel koku için neler öneriyorsunuz......sevgiler dilerimmmm:54::77::81:

bingo kullanıyorum bende :)
ben renklı ve renksız olarak iki ayrı deterjan kullanmıyorum..sadece renklş deterjanı aldım onu hem beyazlara hemde renklılerle yıkıyorum..beyazlarda bi solma olmadı sahsen..
önceden beyaz ve renklıler için ariel kullanıodum memnun kalmamıstım..

bingodan sonra rinsoyu denemek istiyorum eşim bekarken onu kullanıomusta..

yumusatıcı olarak yumos alıyoruz.. buyuk boylardan..

bende hiç bir deterjandan memnun kalamadım. beyazlar için ön yıkama yapıyorum başka türlü çıkmıyo. vede herşey beyazsa biraz çamaşır suyu katıyorum bazen mecbur.
deterjanı her seferinde değişitiriyorum. persil, tursil, rinso. sanki içlerinden en iyisi rinso gibi geldi.
yumuşatıcıya gelince önceler hep yumoş mavi kapaklı kullanıyordum,şimdi bingo soft beyaz kapaklı kullanıyorum. kokusu kalıcı ve çok güzel.

Merhaba...Konuları forum da rastgele başlıklara konu açmayınız lütfen..Konunuzun içeriği ile Aile, Evlilik ve Çocuklar başlığının alakası nedir ?

Konunuz Faydalı Bilgiler başlığına taşınmıştır..

Ayrıca konu başlıklarında yardımmmm, acilllll, kızlar bir bakın gibi ifadeler kullanmadan, konu içeriğini yansıtan kelimeler seçiniz lütfen..

Bende alo karçiceği kullanıyorum ama, öyle memnun değilim.
Hele hele yumuşatı konusunda vernel gül kokusunu kullanıyorum şu an, fena değil ama kalıcıda değil...
Okadarda çok döküyorum, konsantre olmasına rağmen hiç şöyle bi yoğun kokusu yok çamaşırlarda,
anlamadım gittiii

arkadaşlar çevremdeki herkes çamaşırlarıma hayrandır hem renkliler için söylüyorum hem de beyazlar için. bunu övünmek için değil deterjanımın herkes tarafından beğenildiğini belirtmek için söyledim.
neyse ben renkli ve beyaz için sadece Rinso "şelalenin altında" isimli deterjanını kullanıyorum.
beyaz yıkayacaksam çamaşır sodası ekliyorum biraz belki az biraz da çamaşır suyu nadiren. renklierimde en ufak bi solma yok.
yumuşatıcıya gelirsek kesinlikle Bingo Soft pembeyi tek geçerim. 6 kiloluk alıyorum belki 10 ay gidiyor. sadece bir kapakla inanılmaz kalıcı bi koku elde ediyorum.
ayrıva bi tavsiye benden size kızlar. yumuşatıcınızın daha yoğun kokması için bir kapaktan fazla yumuşatıcıyı boşuna dökmeyin makineye. çünkü ne kadar koyarsanız koyun makine sadece bir kapak ölçüyü alır inanmazsanız fazla koyun va çalıştırın. makine bitince deterjan gözünü çıkarın ve bakın orada birikmiş yumuşatıcıyı görünce çok şaşıracaksanız. :))

Back