gmen bende geçen sene açık renkklilerle pembe bir kıyafet karışmıştı.ve açık mavi takımım pembe olmuştu.komşumun önerisi ile yarım kova suya göz kararı çamaşır suyu döktüm ve pantalonu içinde beklettim.ve pantolonum asıl rengine öndü .açık mavi
nasıl yani... renkli çamaşırı çamaşır suyunda mı beklettin.. bu bana çok riskli geldi.. çamaşır suyunun tek bir damlası yüzünden yepyeni siyah kotumu çöpe attım ben..
renklileri karışan çamaşırlarım olunca hiç çıkarmadan tekrar yıkıyorum makinede.. renkliler için leke çıkarıcılardan da ekliyorum. ara geçmeden tekrar yıkayınca düzeliyor.
gmen bende geçen sene açık renkklilerle pembe bir kıyafet karışmıştı.ve açık mavi takımım pembe olmuştu.komşumun önerisi ile yarım kova suya göz kararı çamaşır suyu döktüm ve pantalonu içinde beklettim.ve pantolonum asıl rengine öndü .açık mavi
benim de açık mavi pantolonuma bordo elbisenin rengi çıkmış pantolonum mor gibi olmuş. makinadan çıkınca hemen attım tekrar ama çıkmadı rengi. geriye sadece çamaşır suyunu denemek kaldı. yarım kova suya ne kadar çamaşır suyu koyayım?evet özlemim çamaşır suyu tek başına kullanınca renk açar.ama sulandırılıp kullanıladığında leke çıkarır ve eski haline getirir.ben bile daha önce kullandığım halde hala terrüddütle yaparım bu işi...gözden çıkardığın bir kıyafette dene .kendi gözlerinle gör:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?