- Konu Sahibi ikiminikprenses
-
merhaba ben çamaşırların yumuşatıcı kokması ve yumuşak olması için
önce normal programında yıkıyorum program bitince en kısa programda
30 dak. çalıştırıyorum bu arada makine suyu alırken yumuşatıcıyı ölçeginden biraz fazla
ekliyorum.makine suyu ilk aldıgında kapatıp bir gece bekletip sabah çalıştırıyorum.
çamaşırlar hem yumuşak hemde mis gibi oluyor.a.s.
arkadaşlar benımde sızın gbydı ne yapabılırım dıye dusundum ve buldum umarım sızdede faydalı olur
makınanın gozune detarjanı ve yumusatıcı gozunede yumusatıcıyı koyuyorum daha sonra makıne yumusatıcıyı yenı almısken (benım makınamda camasırın bıtmesıne yaklasık 10- 15 dk kala alıyor yumusatıcıyı) daha durduruyorum beklemeye alıyorum yaklasık 10-15 dk beklıyorum cok beklemenıze gerek yok sonra gene baslatıyorum ve mısler gb kokuyor sızede onerırım
sonunda aradığım yumuşatıcıyı buldum bende
vernel , yumoş falan kullandım hiç koku yoktu
bingonun beyazını aldım bu sefer çamaşırlarım uzaktan bile kokusunu alıyorum valla mis gibi koktular
hem daha ucuz kaydirigubbakcemile5
Yumuşatıcıyı aldığı zamanı nasıl biliyosunuz ya kılavuzda fln mı yazar:uhm:
arkadaşlar benımde sızın gbydı ne yapabılırım dıye dusundum ve buldum umarım sızdede faydalı olur
makınanın gozune detarjanı ve yumusatıcı gozunede yumusatıcıyı koyuyorum daha sonra makıne yumusatıcıyı yenı almısken (benım makınamda camasırın bıtmesıne yaklasık 10- 15 dk kala alıyor yumusatıcıyı) daha durduruyorum beklemeye alıyorum yaklasık 10-15 dk beklıyorum cok beklemenıze gerek yok sonra gene baslatıyorum ve mısler gb kokuyor sızede onerırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?