çamasırlarım neden kokmuyo...

canım bu iş çok zama alır.benim çamaşırım çok oluyo.öyle her makine çamaşırı bir gece bekletemem:1no2:fikrin güzel ama daha pratik bir fikri olan yokmuCADIARZU

hem uzun zaman alır hemde boşuna iki kez makinayı çalıştırmakla hem elektrik hem su hem zaman dan zarar etmiş oluruz...

kizlar kokmamasi suyun kirac oraniyla alakali..
kayinvalidemin camasirlari müthis kokar,ayni deterjan,makina ve yumusaticiyi kullanmamiza ragmen benimkiler öyle kokmuyor mesela..
birde ütü yaparken ütü sulari var özel,onlari kullanmayi deneyin..inanin ise yariyor

annemle ben altlı üstlü oturuyoruz onun çamaşırları mis gibi kokuyo benimkinde de tık yok,pek suylada alakalı değil yani,,,ama annem son durulama suyunu alırken koyuya yumoşu...benim makinemde 3 yıllık servisede sordum bu şekilde durulama suyu alırken koyma dedi..annem kafasına göre yapıyo valla hem çamaşırlar mis hemde 10 seneyi geçti makinayı kullanalı,,napsak acaba yaa..

kızlar sııııkı durun bim de bulut adında bir yumuşatıcı var o süper markalar haltetmiş yanında deneyin pişman olmayacaksınızzzz. pembesi süper kokuyo

makina son sıkmaya gelirken su alıryor ya o an yumuşatıcımı koyuyorum püf noktası o
ve yumoş ekstra var 6 hafta kalıcı koku ona başladım
tanıyan tanımayan soruyor ne yaptığımı

bende vernelll yumoşş hercesidini kullandımm.... ama inanın bingosoft ve bingonun pembesi kadar ii kokmuyoo kızlarr komsumda bingoyaa basladı sayemde ve inanın camasır yıkandıgı gun boyunca ev mis gibi kokuyooo su son aldıgımm yumoş bitsinn geri döncem bingoyaa tavsiye ederimm....

sonunda aradığım yumuşatıcıyı buldum bende
vernel , yumoş falan kullandım hiç koku yoktu
bingonun beyazını aldım bu sefer çamaşırlarım uzaktan bile kokusunu alıyorum valla mis gibi koktular
hem daha ucuz kaydirigubbakcemile5

yumuşatıcıyla alakası yok canım..ben bütün yumuşatrıcıları denedim hepsini ama hepsini denedim...makinamda sorun...

benim makinada ilk başta koymuşsam daha yıkamaya başladıgı zaman gidiyor eger unutmassam bekliyor yumuşatıcı alcagı zaman koyuyorum ayrıca burdaki tavsiyeler üzerine bingonun adı şimdi aklıma gelmedi ama kırmızısını aldım harika kokusu varçok memnunum

arkadaşlar benımde sızın gbydı ne yapabılırım dıye dusundum ve buldum umarım sızdede faydalı olur
makınanın gozune detarjanı ve yumusatıcı gozunede yumusatıcıyı koyuyorum daha sonra makıne yumusatıcıyı yenı almısken (benım makınamda camasırın bıtmesıne yaklasık 10- 15 dk kala alıyor yumusatıcıyı) daha durduruyorum beklemeye alıyorum yaklasık 10-15 dk beklıyorum cok beklemenıze gerek yok sonra gene baslatıyorum ve mısler gb kokuyor sızede onerırım

Yumuşatıcıyı aldığı zamanı nasıl biliyosunuz ya kılavuzda fln mı yazar:uhm:

evet katılıyorum bende bingo beyaz olanından kullanıyorum çok harika kokuyor
birde çamaşırları dışarı balkonda kuruttuğumda koku gidiyor sanki ...o yuzden evde askılıkta kurutunca daha kalıcı oluyor kokusu..

Yumuşatıcıyı aldığı zamanı nasıl biliyosunuz ya kılavuzda fln mı yazar:uhm:

makınede zaman gostergesı fılan var arçelık makınam oradan anlıyorum zaten yumusatıcı gozunu acıpta baktıgındada alıs anını yakaladım oda yaklasık bıtmesıne 10-15 dk kala oluyor kımı makınalarda yumusatıcı alıyorken lamba yanıyor ama benımkınde yok maalesef oyle bı lamba ama genelde tum makınalar camasırın bıtmesıne 15 dk kala almaya baslıyor makınanızın kac saatte yıkadıgını bılıyorsanız oylede yaklasık olarak bılırsınız

yumusaticiyi deterjanla koyuyorum ayri olarak goze koyuyorum hep tas gibi cikiyorlar koku falanda olmuyor..bendemi sorun makinada mi anlamadim gitti..

mors anlattıkların aynı benim makinama uyuyo ...şimdi kızların tavsiyesine uyarak kırmızı bingo soft aldım ve makinamın bitmesine dgru kokuyorum yumuşatıcıyı....çok fazla yumuşacık olmasada çamaşırlarım birazcık yumuşatıcı kokuyor.eskiye nazaran daha iyi diyebilirim...

canım senin bu dediğini bende yapmayı düşünüyorum banada mantıklı geldi a.smaalesef benim çamaşırlarımda güzel kokmuyo:1no2:tavsiye üstüne bingonun beyazını aldım şimdi bunu bu şekilde denicem
zaten benim makinenin lambaları var hangi aşamaya geldiyse gösteriyo yumuşatıcı lambası yandığında durdurup bekleticem inşallah sonuçtan memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…