• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çamasırlarım neden kokmuyo...

ikiminikprenses

İki minik prenses ve bir prens 👧🏻👧🏻🧒
Pro Üye
1 Mayıs 2007
6.945
3.265
698
Diğer
KIZLAR SORUNUM çamasır makinamın yumuşatıcıyı kokutmaması.çıkan çamasırlar bitürlü buram buram yumuşatıcı kokmuyo.en kaliteli yumuşatıcıları dahi denedim ama yok yok yok...kokmuyo napabilirim yardımcı olablirseniz sevinirim...

Yumuşatıcıyı makinanı çalıştırmadan önce deterjan ile birlikte koyuyorsan eğer deterjanı alırken kesin yumuşatıcıyıda alıyordur.
Bu durumlarda yumuşatıcıyı her zaman durulama suyunu almadan koymalısın.

canım makinanda sorun vardır.ben yumoş exra kullanıyorum.1 ay mis gibi kokuyor.ben birde sprey şişeye sulandırıp koyuyorum.onuda çakmacelerime kalorifer peteklerine tüllere perdelere azcık sıkıyorum.özellikle yumoşun pembesi bide badem çiçeği kokusunu kullanıyorum.buda benden fikir olsun.evimizde sigara içilmesine rağmen mis gibi kokuyor.))

cnm ya makinam daha 3 yıllık :( ne gibi bi sorun olabilirki.ben şimdi bingo soft kullanıyorum iyce burnunu yaklşatırıp koklamassan kokmuyo :(((

canım yumoş kullan yumoş exra.ölçüsünün biraz üstünde kullan.sprey yapmanıda öneririm.evimiz misler gibi kokuyor.dene gör sende))

canım yumuşatıcı zaten durulanmıyor ya. küçük bir sprey parfüm şişesi olabilir içine 4/1 oranında sulandırarak koyuyorum.kalorifer peteklerine,uzaktan tül ve perdelere,çamaşırlıkta astığım çamaşırlarıma.uzaktan gardolabıma sıkıyorum.herkes soruyor bu güzel koku ne diye. hatta uzaktan koltuklara bile sıkıyorum.300 ml bir şişe karışımı 2 aydır kullanıyrum.hem nefis kokuyor hem oda spreylerinden daha zararsız daha kalıcı.bir zararı yok leke yapmıyor.
yumoş exra badem çiçeği(beyaz olan) birde pembesini kullanıyorum.dene bak bana teşekkür ediceksin)))sevgiler....

KIZLAR SORUNUM çamasır makinamın yumuşatıcıyı kokutmaması.çıkan çamasırlar bitürlü buram buram yumuşatıcı kokmuyo.en kaliteli yumuşatıcıları dahi denedim ama yok yok yok...kokmuyo napabilirim yardımcı olablirseniz sevinirim...

aynı dert bendede var. yumoş extra pembe olandan kullanıyorum ama nafile. ancak seninde dediğin gibi arkadaşım, burnumu çamaşıra dayarsam alabiliyorum kokuyu.:1no2:

annem yıkadığında çamaşırlar buram buram yumuşatıcı kokardı
ama benim çamaşırlarımda yumuşatıcı kokusunu duyamıyorum bende malesef

işte o zamanı kestiremiyorumki ben...zaten hafta sonu evde olabiliyorum ozamanda ev işine dalıyorum çamaşıı makinaya atıp...takip edemiyorum canım ya....

bendede çamaşırlar mis gibi kokmuyo maalesef
düzenli olarakda yumuşatıcı kullanırım
bazılarının çamaşırları çok güzel kokuyo benimki niye kokmuyo anlamadım:kızgın:

merhaba ben çamaşırların yumuşatıcı kokması ve yumuşak olması için
önce normal programında yıkıyorum program bitince en kısa programda
30 dak. çalıştırıyorum bu arada makine suyu alırken yumuşatıcıyı ölçeginden biraz fazla
ekliyorum.makine suyu ilk aldıgında kapatıp bir gece bekletip sabah çalıştırıyorum.
çamaşırlar hem yumuşak hemde mis gibi oluyor.a.s.

Back