• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çamaşırlarım boyandı yardım

mavusbebek

annesinin bali
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
2.101
106
163
kızlar makinem çok güzel aslında siyahla beyazı bile boyamıyo ama kırmızı pijamam bütün elbiselerimi maffetti bunu çıkarmanın bi yolu yok mu lütfen yeni aldığım elbiselerim maffoldu:43:43:

kızlar makinem çok güzel aslında siyahla beyazı bile boyamıyo ama kırmızı pijamam bütün elbiselerimi maffetti bunu çıkarmanın bi yolu yok mu lütfen yeni aldığım elbiselerim maffoldu:43:43:

bende yapmıştım benzer bir hata..
evet elbiselerini önemsiyorsan ayrı yıkamalısın..
kırmızı pijama hariç diğer elbiselei kosla ekle makinene.ve 40 dakiada yıkat 15 dakika falan geçince makineni kapat o şekilde beklet 5-6 saat falan bir su bardağı koy kosla...azda deterjan koyarsın..

ben de önceden hep rrenkli çamaşırları beyazları ayırır bi de kırmızı renktekilerden hep korkardım ama b ir süredir tüm çamaşırları bir arada atıp yıkıyorum propa nın color proof adlı bir ürün var küçükj bir kutunun içinde mendil boyutunda bir tür kumaş bu, internetten bakıp bulabilirsiniz, bu mendilden bi tane atıyorum sonra normal şekilde yıkıyorum, hiçbir renk karışması olmuyor hatta sırf beyaz bile olsa atıyorum zamanla çamaşırlardaki grileşmeyi de önlüyor. her kutuda 12 adet mendil var her mendili 3 kez kullanabiliyorum sonra o mendili bi kenara ayırıyorum başka bir mendili de 3 kez kullanıyorum sonra ikisini birden bir daha kullanıyorum artık hiç umrumda değil renkliymiş beyazmışşşş..

Back