kışın çamaşırları dışarı asmak çok akıllıca değil zatenn çok kötü is kokuyor... eve serdiğimizde hem ev mis gibi yumuşatıcı kokuyor hem de çamaşırlar tozdan isten kurtulmuş oluyor.. ancak bi dez avantajı var.. ben çamaşırı asarken çırpıyorum bikaç kez.. o sırada çamaşırlardaki ipler tüyler yerlere düşüyor... ona da bi çare bulun da tam olsun valla...
bu arada askı fikri de çok iyi ... teşekkürler arkadaşa.. askıya asınca iki kat kumaş kalınlığı olmaz aksine katlar birbirinden ayrılmış olur ve de çok kırışmaz, ütüye bile gerek kalmaz belki de...
kışın çamaşırları dışarı asmak çok akıllıca değil zatenn çok kötü is kokuyor... eve serdiğimizde hem ev mis gibi yumuşatıcı kokuyor hem de çamaşırlar tozdan isten kurtulmuş oluyor.. ancak bi dez avantajı var.. ben çamaşırı asarken çırpıyorum bikaç kez.. o sırada çamaşırlardaki ipler tüyler yerlere düşüyor... ona da bi çare bulun da tam olsun valla...
bu arada askı fikri de çok iyi ... teşekkürler arkadaşa.. askıya asınca iki kat kumaş kalınlığı olmaz aksine katlar birbirinden ayrılmış olur ve de çok kırışmaz, ütüye bile gerek kalmaz belki de...
Aynen belirttiğin gibi canım katlar birbirinden ayrıldığı için - çamaşırın her tarafında hava dolaşımı oluyor ve daha çabuk kuruyor. Çorapları ve iç çamaşırlarını bile elbise askılarına mandallayıp portatif çamaşır askısına takıyorum.
Silkeleme işini de banyota yapıyorum tatlım. Banyoda silkeleyip elbise askısına takıp yerine götürüyorum. Duruma göre tabiiki. evi süpüreceksem odada silkeliyorum.
a.s.
askı ile çamaşır askılığına asınca daha çok çamaşır asabildim. ütüsü kolay oldu.
bu yöntemi tuttum :lepi:
teşekkürler kulitta a.s.
a bunu esim yillardir yapar gomleklerini kendisi atar sonrada askilar bakarim ertesi gun ortalikta hicbisey yok hem utu derdide yok yillardir hic gomlekleri utuledigim yok.bi keresinde yikamistimda gomlekler burus burus olmustu o gunden beri sen mahvediyon kendim yaparim demisti o gun bugu kendi yapar bende bu durumdan gayet memnunum:dance: ama ben normal camasirlar icin hic aklima gelmemisti deneyecem canim tesekkurler
evet sadece gomlekleri atiyor narin camasir yikayan derece de yikiyor.hepsi marka gomlek burusmayan cinsten oldugu icin vede askiladigi icin belkide utu gerekmiyordur. ya simdi aklima geldi e ben kendi gomleklerimi utuluyorum utusuz olmuyor ya galiba isin sirri aski
çok güzelmiş ama ben anlamadım askıyı kurutmalığa nasıl takıyoruz tıkış tıkış olmuyor mu birbiri üstüne gelmiyor mu
biri bana anlatsın lütfen
:)) Tatlım elbise askısındaki çamaşırları - kurutmalığın tellerine rasgele takıyorsun.
Her çamaşır diğerinden bağımsız salınıp duruyor. Mandallı yöntemden daha serbest
oluyorlar. Gardrobundaki askılı gömleklerini çamaşırlığa takıp hemen bir deneme
yapabilirsin canım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?