Çamaşırlarda yirtilma

mslanlt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2022
424
370
Bir suredir makineden çıkardığım camasirlarimda kcuk sökükler görüyorum.hatta küçük yırtık olan camasirlardaki yırtıklar bile büyümüş. Makinenin içini pamukla kontrol ettim.toka vs.gibi yırtılmaya neden olabilecek bir şey bulamadım, çamaşırlarımı genelde 30 derecede yıkıyorum ,dışarıda giydiklerimi narin /elde yıkama (30 derece) programında yıkıyorum.senelerdir böyle yıkarim ilk kez sorun oldu.
Camasie filesi sipariş ettim internetten.bu çözüm olur mu? Enguzel elbisemin omuz kısmı sokulmuş ya çok üzüldüm.zaten herşey çok pahalı.yeni birşey alamıyorum.var olan güzel kiyafetleri korumam lazim

Kıyafetlerin kumaş kalitesi çok kötü sanırım artık. İç çamaşırımı pamuklu olarak seçerim herkesin iyi bildiği bir markadan da alırım 3 ay sonra çamaşır makinesinden paramparça çıkıyor biri donumu parçalamış sanki

Arkadaşım perdesini atıp yıkayınca saçak saçak parçalandıgi için eskidigini dusunup su moda olanlardan özel perde diktirdi gelince asmadan bi su yıkansın diye yine makineye attı o perde ipleri cekili büzüşmuş halde çıktı bi kaç kıyafeti de sıkıntı olunca servis çağırdı meğer makinanin kazaninda minik bi çıkıntı olmuş metal kalkmis ucu dondukce eski perdesini parcalamis yeninin iplerini cektirmis. Sebep oymuş bi inceleyin isterseniz sizde

Ayy çok kötü olmuş.. aynen bir servis cagirayim ben de en iyisi

Benim de basima geldi. Kiyafetlerde pek anlamadim ama perdelerim hep takilmis gibi cikti kullanilamaz hale geldi once anlamadik servis tanidigimiz ince corabi elinize giyip bakin dedi bulamadik servis geldi kazani degistirdi sutyen teli kacmis icine.. bu sutyen teli ne bela bisey. Sutyen yikama toplari var ama ondan da cikmaz mi ?

Tel kazanin deligini kaldirmis sanirim bu arada cikinti olusturmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…