Ölçek dediğiniz nedir?
Ben 1 su bardağından 1 parmak eksik koyuyorum...
Görümcemde der çamarşırları morartırsın çok koyuyorsun diye ama 5 kilola o kadar deterjanda olsun dimi ama.
slm arkadaşlar
çamaşır topu kullanan varmı aranızda kireç çözücü ve yumuşatıcı kullanmayı gerektirmeyen elektrik ve su tasarrufu sağlayan top
kullanmak isteyişimin en önemli nedeni kireçlenmeyi önlüyor olması kayınvalidem yıllarca kullanıyor çokta memnun fikri olan veya kullananlar varsa bilgilerinizi bekliyorum
ben servis önerisiyle 1 çay bardağı koyuyorum..
ve memnunum...
dediğin toptan bende kullanıyorum alman malı yeşil renk benimki ,memnunum, calgona para vermekten kurtuldumdeterjannıda az koymak gerekiyor ama ben renklilere1ölçekten biraz az,beyazlarada 1ölçek ,bazen 1ölçekten az fazla kullanıyorumslm arkadaşlar
çamaşır topu kullanan varmı aranızda kireç çözücü ve yumuşatıcı kullanmayı gerektirmeyen elektrik ve su tasarrufu sağlayan top
kullanmak isteyişimin en önemli nedeni kireçlenmeyi önlüyor olması kayınvalidem yıllarca kullanıyor çokta memnun fikri olan veya kullananlar varsa bilgilerinizi bekliyorum
bir çay bardağı az gelmiyormu???
ben detrjanın içinden çıkan ölçeği tam dolduruyorum
çekmece ağzına kadar doluyor.deterjan az olursa çmaşırlar sertleşiyor.
gerçi benim makina 7 kiloluk o yüzden az gelebilir.
bn deterjan kutusunun ustunde yazan olcuye gore koyuyorum,,,yani suan 75ml kullaniyorum....makinam 5 kiloluk,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?