• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çamaşırlar çok kırışıyor :(

raraavis

miniğim güzelliklerle gel
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2010
962
1
96
Ankara
merhaba herkese,
benim bosch logixx8 model çamaşır makinem var. genel olarak makineden memnunum ama çok kırıştırıyor. tabi ütülemesi de zor oluyor. özellikle nevresimler için ne tür bir program seçmeliyim bilemiyorum. sentetik yıkamada bile işe yaramadı yine kırıştılar. fikri olan var mı???

zaten neredeyse her zaman 50 de yıkıyorum çoğu zaman da 40 da öyle yüksek ısılarla hiç yıkadığım yok. yine de çok kırışıyor. acaba bosch servisi arasam mı ne dersiniz?

makineyi çokmu dolduruyosunuz acaba :26:
çamaşırlar bittikten sonra hemen çıkarıyomusunuz
bende bittikten sonra yarım saat geçse bile benim çamaşırlarımda kırışıyo
zaten nevresimleri ütülemek ayrı bir mesele :31:

makineye fazla doldurmadan ve yıkandıktn sonra bekletmeden çıkardığındada aynı şey olurmu acaba?

merhaba herkese,
benim bosch logixx8 model çamaşır makinem var. genel olarak makineden memnunum ama çok kırıştırıyor. tabi ütülemesi de zor oluyor. özellikle nevresimler için ne tür bir program seçmeliyim bilemiyorum. sentetik yıkamada bile işe yaramadı yine kırıştılar. fikri olan var mı???

cnm bendede aynısından var 1000 devirde sıkma yapma kolay ütüleme modunu seç ve 800 devirde kurutma yap... bende 1000 devirde kurutunca çok kırışıyor e tabi nevresimler 100% pamuk olduğu için kolay ütülenmiyor ama bir nebze daha iyi olur...

makineyi çokmu dolduruyosunuz acaba :26:
çamaşırlar bittikten sonra hemen çıkarıyomusunuz
bende bittikten sonra yarım saat geçse bile benim çamaşırlarımda kırışıyo
zaten nevresimleri ütülemek ayrı bir mesele :31:

cnm bendede aynısından var 1000 devirde sıkma yapma kolay ütüleme modunu seç ve 800 devirde kurutma yap... bende 1000 devirde kurutunca çok kırışıyor e tabi nevresimler 100% pamuk olduğu için kolay ütülenmiyor ama bir nebze daha iyi olur...

çamaşırları mümkün mertebe bekletmiyorum ama bazen kalıyor ondan da olabilir tabi. bilemiyorum. 1000 devir artık hiç kullanmıyorum, ama kışın da 800 devirde yıkadıklarımı kurutmak çok zamanı aldı. artık havalar ısınıyor 800 yapıyorum zaten her seferinde kolay ütüleme seçiyorum ama bence bir etkisi yok gibi :)

nevresimleri katlayıp makineye atın 40 da 800 devirde varsa narin yıkama secebilirsiniz. ben oyle yapıyorum utulemiyorum

bosch logixx 8 vario perfect bende de var aynı makina efet çokk kırıştırıyo bende hem elektrik tasarrufu hemde az kırışsınlar diye 600 devirde yıkıyorum..ama güzel yıkıyo okadar kusur önemli diil bence

bosch logixx 8 vario perfect bende de var aynı makina efet çokk kırıştırıyo bende hem elektrik tasarrufu hemde az kırışsınlar diye 600 devirde yıkıyorum..ama güzel yıkıyo okadar kusur önemli diil bence

evet yıkamasına sözüm yok hakiakten güzel yıkıyor. peki 600 devirde çok ıslak olmuyor mu? kurutması zor olacak bu sefer?

Back