• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi çamaşır

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

artesk85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
357
2
46
Diğer
bebişlerının kıyafetlerını hangı deterjanla yıkıyorsınuz benım makıne hacı sakıri erıtmıyor sızdede boyle sorun oldu mu

dalan roxy %100 bitkisel,çokda güzel kokuyor,yumuşacık yapıyor.soğuk suda bile eriyor.fiyatıda uygun üstelik.
reklamcı gibi oldum ama,özelliklerini belirtmek istedim:60:
tavsiye ederim.:64:

Hacı şakiri bende hiç beğenmemiştim kokusuda kötüydü roxy kullandım uzun bi süre çok memnun kaldım kokusuda güzeldi tavsiye ederim

bebeğim yok canım allah inşallah kısa zamanda nasip eder bana da
etrafımda yeni doğum yapanlar hep dalinin sıvı deterjanını kullanıyo, ben kullanmadım bişey diyemem ama bi araştır istersen onu da

ben Dalan roxy kullanıyorum fiyatıda uygun ama marketlerde yok ben bizim mahalledeki temizlikçiden alıyorum tavsiye ederim yumuşacık yapıyor kokusuda güzel

kızlar ben dalin kullanıyorum hem deterjanını hemde yumuşatıcısını.ben menunum kokusuda çok güzel.eriyorda problem yok yani

ben de dalinin sıvı detarjanını kullanıyorum. yumuşatıcı kullanmıyorum, hem gerek yok hem daha içime sinmiyor belki 6. aydan sonra kullanırım. toz deterjanı pek sevmiyoum ama benim de aklımda roxy var çok tavsiye ediyorlar bir kere onu da denemek istiyorum.

Back