Çamaşır yumuşatıcısı tavsiyesi

bingo kullanıyorum memnunum.
ama konu yanlış yere açılmış.

Son düzenleme:
canım benim şöyle bi durumum var parfüm olsun yumuşatıcı olsun sabun olsun şampuan olsun hep pembe ve tonlarını alırım hani onlar çiçek kokar ya ondan dolayı. bingonun pembessini beğeniyorum. şimdi kırmızısını aldım üstünde parfüm şişesi olan oda güzel kokuyo. ama birde alışverişte arielin şu tablet jel deterjanını aldım ki acayip yoğun parfümü var yumuşatıcıyı bile bastırıyo :). bu arada elektirikli süpürgemde suyla çalışanlardan onada yumuşatıcı koyuyorum bütün ev mis gibi kokyo :)

Son düzenleme:
bu arada menunmusun demişsin okadar ey azmışım memnunmusun sorunu atlamışım. memnunum aslında ama makinamdan memnun değilim nefret ediyorum çamaşır makinamdan. bide yumuşatıcıyı erken alıyo sanırım

yumoş extra yabani orkide ve yasemen...çok hoş ve yoğun kokusu var..çamaşırlardan da kolay kolay çıkmıyor kokusu..öyle ki çamaşırlarımı çamaşır odamda kurutuyorum..sokak kapım her açıldığıda komşular anlıyormuş kokudan benim girip çıktığımı..

mor her daim lavanta kokar ve çok ağırdır bu arada bingınun kırmızısını kullanmıştım bugün ütü yaparken mis gibi kokuyodu

bir şey diyeyim mi, o kadar para boşuna veriyorsunuz. Bim Bulut marka yumuşatıcı kullan hem uygun hem de çok kalıcı. o kadar kullandım marka hepsiyle yarışır emin ol. bir dene derim.

Ben bugün bingonun mavisini ve beyazını aldım çok hoştu kalıcımı hatırlamıyorum ama oysa daha önce kullandım yumuşun pembe konstresi çok güzel.bimin bulutuna gelince beyazı pembesi çok hoş ama kalıcı değl özellikle dışarı asarsan uçup gidiyo o koku anca evde kurutursan gitmezz vernel zaten tam bir rezalett asla almam

vernel konsantre kullanıyordum en son iyiydi ama tam yumusatmıyordu
6 lt lik sensual aroma therapy aldım hepsinden güzel yumusacık yaptı çamasırları
bundan şaşmam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…