camasir yumusaticisi ile laminat temizligi

meyza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
78
1
86
Almanya
kizlar laminatlarinizi hic camasir yumusaticisi ile sildiniz mi?
ben sildim inanin laminatlar sanki cilalanmis gibi oluyor hemde ev mis gibi kokuyor.
5 litre suya 2 kapak camasir yumusaticisi döküp silin.

Denemedim ama olabilir, yumuşatıcı ile camlarını silen de duydum :)

Ben daha önce denedim benimkiler hiç parlak olmadı tam tersi lekeliymiş gibi kaldı ama ev gerçekten müthiş kokuyor hemde kalıcı

CADIARZUilginççççççç
denemem lazım
bende ahşap temizleyici ile temizliyorum oda parlaklaştırıyor
ama mutlaka deneyeceğim
teşekkürler canım:1rolleyes:

arkadaşım kayıp düşmeyiz demi ben çok sakarım da kaydirigubbakcemile3 bunu denicem tşkler

kızlar bende denedim hem temizliyor hem de ev mis gibi kokuyor kuruyuncaya kadar dikkatli olmak lazım kayıp düşmemek için.tek korkum zamanla laminentlere zarar verirmi acaba?kiracıyım çünkü allah korusun.

Ben daha önce sildim evi temizlediğimde böyle mis gibi kokular çıkmazsa içim rahat etmez o ev temizlenmiş gibi olmaz benim için:lepi:
İçine biraz sirke kokusu çıkmayacak kadar:ecrin_bebek:

Mesela ben bulaşık makinasının parlatıcı bölümüne sirke koyuyorum hem parlak hem dezenfekte ediyor

Ben camları sirkeyle sileni duyumuştum parlak oluyormuş-tatlicadiarzu-

bende yerleri ve toz alma işini sirkeyle yapıyom hakkaten parlatıyo ve daha gec tozlanıyo
güzel bi yöntem sırkeyı deneyın tavsıye ederım kıslarr

bu forumu okuduktan sonra denedim ama parkelerim gerçekten parlamadı ve biraz mat ,lekeli gibi kaldı ....:1no2:

biraz da laminantlara göre değişiyor galiba ben eski evimdeyken laminatlar hiç leke yapmazdı çok memnundum şimdi oturduğum yerde hemen leke kalıyor yalınayak bas leke,sil leke.....sinir oluyorum.

ahşap temizleyicim bittiğinde denemiştim ve çok güzel oldu parkeler.üstelik ev mis gibi kokuyor.

ben genelde pembe yumuşatıcıyla siliyorum eve mis gibi bi koku yayılıyor ama babam hep kzıyor ev buz pateni olduğu için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…