Çamaşır Yıkama ve Kurutma Makinesi

aydinimren

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
129
0
16
Bursa
Arkadaşlar çamaşır yıkama ve kurutma makinesi birarada olanlardan almak istiyorum. Ayrı ayrı olmasındansa birarada lazım bana, bu konuda tavsiyelerinizi alabilir miyim. A sınıfı, fazla kırıştırmayan, vs vs açılardan araştırıyorum. tabi yıkama kurutma süreleri falan da önemli ama daha önce kullanmadığım için hiç fikrim yok. Evde 4 yetişkiniz ve hayatım çamaşır asıp toplamakla geçiyor, evin ortasında bi çamaşır seli olması da ayrı dert.. yakında bebişimiz de gelecek. onun için acil lazım

Mesajınız üzerinden zman geçmiş yinede umarım yardımcı olurum.Ben kurutmalı makinaya geçen ay baya taktım çünkü ömrüm çamaşır asmakla ve utuyle geçiyordu..araştırmalarım sonunda özellik ve fiyat olarak lg de karar kıldım buharlı yıkamalı modelinden ilk zamanlar çamaşırları çok kırıştırdım kırıştırdıkça pişman oldum geri vermeyi düşündüm vs vs..fakat 1 saat kurutma yapıp kuruyanları ayırıp tekrar 1saat kurutma yaparak çok memnun kaldım mesela kotları kurutmuyorum çünk kuruyunca 3 saatte ütüleseniz o kırısıkılığı açamazsınız ayrıca o kadar kırştırmada hepsinde oluyormuş ...

Back