• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır ve Kurutma Makinesi Almak Istiyorum

serda83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
523
62
28
41
Mrb kizlar 10 gundur bakiyorum çok kararsizim bosch a baktim fiyatlar ucmus 8 kg 3500 u buluyor ....arcelik icin ariza yapiyor diyorlar 3 bine felan 8 kg var .... profilo bayiisi bayagi indirim yapti 9 kg 1400 devir mk 8 kg kurutucuya 2300 diyor cok cazip ama kullanan varmi acaba profiloyu ?

Benim makinem indesitti 8 yil kullandim gecen sene 5 kg makineye esimin israriyla cift kisilik battaniyeyi attim kaldiramadi surekli su aldi durdu yoksa bi sorun yasamadim simdi indesit hotpoint ariston olmus

Benim makinem indesitti 8 yil kullandim gecen sene 5 kg makineye esimin israriyla cift kisilik battaniyeyi attim kaldiramadi surekli su aldi durdu yoksa bi sorun yasamadim simdi indesit hotpoint ariston olmus
teşekkür ederim, acaba başka marka önerisi olan olur mu? Bende annem için alacağım, uzun kullansın istiyorum.

teşekkür ederim, acaba başka marka önerisi olan olur mu? Bende annem için alacağım, uzun kullansın istiyorum.
Ben anneme samsung 7 kg aldim cok ses yapiyor tavsiyem 49 55 desibel arasi makineler 1200 devirden az almayin dusuk devirliler iyi sıkamıyor

Back