Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef şu an silopideyim tatlım 14 gündür sokaga cikma yasagi var bilmedigin için yorum yapmışsın. Imkanm olsa gidip alacamsweetciğim biz camasır suyuyla camasırları beyazatlatıp hamilelik testiyle cocuk varmı yokmu dıye bakıyoruz senın haberın yokmu
Insallah cnm hamile yim dirBu yöntemi hiç anlamadım ama bol köpüklü duruyor bu durums sanırım hamile diyorlar çok da bilgim olmasada yazayım dedim
onun yerıne 1 tlye gebelık testı alsanız keske :)Fotosunu çektim sizce hamile miyinEki Görüntüle 1729264
Dedigim gibi silopideyimonun yerıne 1 tlye gebelık testı alsanız keske :)
sımdı gordum evden cıkamıyormussunMalesef şu an silopideyim tatlım 14 gündür sokaga cikma yasagi var bilmedigin için yorum yapmışsın. Imkanm olsa gidip alacam
1 hafta geçti ama mdm bulanıo ilk hamileligimi ede mide bulantısı olmustusımdı gordum evden cıkamıyormussun
adetın kac gun gecıktı
akıntın varsa her an adet olcakmıssın gıbı hıs varsa mıde bulantısı varsa goguslerde hassasıyet varsa olabılır neden olmasın :)1 hafta geçti ama mdm bulanıo ilk hamileligimi ede mide bulantısı olmustu
Insallah var belirtiler .... bakalım kısmet şu sokaga cikma yasagi da bitse doktora gtmeyi düşünüyorumakıntın varsa her an adet olcakmıssın gıbı hıs varsa mıde bulantısı varsa goguslerde hassasıyet varsa olabılır neden olmasın :)
1 haftada gecmıs baya olmus ...
normalde hep duzenlıyse sende ıstıyorsan ınsallah vardır hayırlısı
Ben yoruma açığım tabiki ...hamile gibi görünmüyor mu daha çok mu kpurmesi lazımdıCanım bende çok yapıyordum. böyle çıkıyordu ve malesef hamile çıkmıyordm. ama en son yaptığımda çok köpürmüştü ve sönmedi. köpük kaldı yani tabi ne kadar doğru bilemem ama böyle olmuştu
Ben yoruma açığım tabiki ...hamile gibi görünmüyor mu daha çok mu kpurmesi lazımdı
Eşim vardiyalı çalışıyor ondan cnm gdemedimCnm silopideyim deyince profiline baktim ogretmen oldugun yaziyo. Silopideki ogretmenleri ayın 14ünde memleketlerine yolladılar. Sen neden hala ordasın ki