• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Camasir suyuyla yaptığım gebelik testi fotoğrafı yorumlar misiniz

sweet-73

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
8.349
5.272
248
Fotosunu çektim sizce hamile miyin
20151227_195713.jpg

Bu yöntemi hiç anlamadım ama bol köpüklü duruyor bu durums sanırım hamile diyorlar çok da bilgim olmasada yazayım dedim

sweetciğim biz camasır suyuyla camasırları beyazatlatıp hamilelik testiyle cocuk varmı yokmu dıye bakıyoruz senın haberın yokmu:KK53:

sweetciğim biz camasır suyuyla camasırları beyazatlatıp hamilelik testiyle cocuk varmı yokmu dıye bakıyoruz senın haberın yokmu:KK53:
Malesef şu an silopideyim tatlım 14 gündür sokaga cikma yasagi var bilmedigin için yorum yapmışsın. Imkanm olsa gidip alacam

1 hafta geçti ama mdm bulanıo ilk hamileligimi ede mide bulantısı olmustu
akıntın varsa her an adet olcakmıssın gıbı hıs varsa mıde bulantısı varsa goguslerde hassasıyet varsa olabılır neden olmasın :)
1 haftada gecmıs baya olmus ...
normalde hep duzenlıyse sende ıstıyorsan ınsallah vardır hayırlısı

akıntın varsa her an adet olcakmıssın gıbı hıs varsa mıde bulantısı varsa goguslerde hassasıyet varsa olabılır neden olmasın :)
1 haftada gecmıs baya olmus ...
normalde hep duzenlıyse sende ıstıyorsan ınsallah vardır hayırlısı
Insallah var belirtiler .... bakalım kısmet şu sokaga cikma yasagi da bitse doktora gtmeyi düşünüyorum

Arkadaşlar iyi akşamlar.ben de bir konuda fikrinizi almak istiyorum. 25 günde bir adet oluyorum ve adetimin 11. ve 12. günlerini yumurtlama günü olarak gösteriyor programlar. O iki günde de ilişkim oldu. Üzerinden 4 gün geçti bugün itibariyle. ve az önce sebepsiz bir bel ağrısı yaşamaya başladım. Bu sürede bel ağrısına sebebiyet verir mi? Kasıklarımda da ağrı var adet sancısı gibi. adetime daha 10 gün var...

Canım bende çok yapıyordum. böyle çıkıyordu ve malesef hamile çıkmıyordm. ama en son yaptığımda çok köpürmüştü ve sönmedi. köpük kaldı yani tabi ne kadar doğru bilemem ama böyle olmuştu

Arkadaşlar iyi akşamlar.ben de bir konuda fikrinizi almak istiyorum. 25 günde bir adet oluyorum ve adetimin 11. ve 12. günlerini yumurtlama günü olarak gösteriyor programlar. O iki günde de ilişkim oldu. Üzerinden 4 gün geçti bugün itibariyle. ve az önce sebepsiz bir bel ağrısı yaşamaya başladım. Bu sürede bel ağrısına sebebiyet verir mi? Kasıklarımda da ağrı var adet sancısı gibi. adetime daha 10 gün var...

Canım bende çok yapıyordum. böyle çıkıyordu ve malesef hamile çıkmıyordm. ama en son yaptığımda çok köpürmüştü ve sönmedi. köpük kaldı yani tabi ne kadar doğru bilemem ama böyle olmuştu
Ben yoruma açığım tabiki ...hamile gibi görünmüyor mu daha çok mu kpurmesi lazımdı

Cnm silopideyim deyince profiline baktim ogretmen oldugun yaziyo. Silopideki ogretmenleri ayın 14ünde memleketlerine yolladılar. Sen neden hala ordasın ki

Back