• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çamaşir suyu

papatya335

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
275
177
53
iyi geceler şuan acil yardiminiza ihtiyacim var yarin işe başliyorum beyaz pantolon giyecektim sirf kemer takma yerleri kirlenmis diye makinadakilerle beraber 60 derecede yikadim 2 saat. makinada da pembeli morlu yatak ortusu varmis dikkat etmedim şuan pantolonum toz pembe oldu beş dakika once leğende sicak suyla camasir suyuna koydum ne kadar beklemesi lazim sararmadan ve beyazlamiş olarak almam için yardim eder misiniz

Tam olarak bilmiyorum ama ara ara kontrol et 1 saatte 1 mesela olması leke çıkarıcı dök o kısımlara

Tekrar çamaşır suyuyla makinenin kısa programında yıkasaydın daha iyi olurdu
Fazla bekletme , pembelikler gitmişse bol bol durula hemen , yoksa sararır

Tekrar makinaya atıp yikasaydiniz keşke içine biraz leke çıkarıcı koyup çıkmazsa kosla,çamaşır suyuna felan basardiniz. Birde dr beckmann renk kurtarıcı ürünü işinize yarayabilir aklınızda bulunsun. Onun dışında ne kadar bekletecegnizi kontrol ederek ayarlabilirsiniz.

Tekrar makinaya atıp yikasaydiniz keşke içine biraz leke çıkarıcı koyup çıkmazsa kosla,çamaşır suyuna felan basardiniz. Birde dr beckmann renk kurtarıcı ürünü işinize yarayabilir aklınızda bulunsun. Onun dışında ne kadar bekletecegnizi kontrol ederek ayarlabilirsiniz.

tmam bir dahakine artik şmdi koydum çamaşir suyuna eğer gozum yanilmadiysa biraz açilmiş sanki birazdan yikiycam

Back
X